DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 8. března 2014

Recenze: OPI Mariah Carey Liquid Sand Can't Let Go - pískový lak

Ahoj kočky,
Pískové laky frčí, o tom není žádný pochyb. Než ale začaly frčet u nás v ČR a byly tu nějaké k sehnání, muselo se objednávat hold jinde. Dneska to bude o mém oblíbeném pískovém laku, na který nedám dopustit, přece jen vybočoval z řady už skoro dva roky (přesně stejnou dobu ho i vlastním) předtím než se tahle mánie dostala i k nám a mně tyto laky pěkně znechutila a odradila od nošení i tohohle.

OPI Mariah Carey Liquid Sand Can't Let Go



Balení a štěteček
Ehm, nevím, jestli je to třeba popisovat, ale lak má prostě klasicky skleněnou lahvičku be stylu OPI a neshledávám na ní nic zvláštního. To stejné i štěteček, prostě klasický OPI štěteček - tzn. klasický štěteček v tak akorát velikosti - není ani úzký ani příliš široký. Ještě jsem zapomněla dopsat, že lak vám přijde s vysačkou a obaleným držátkem, které vás informují o tom, že se jedná o tzv. liquid sand lak - tedy lak s pískovým efektem.
 
Lakování, výdrž a efekt
Samotné lakování (jak výrobce sám uvádí) je ve dvou vrstvách. Já osobně ani nenechávám první vrstvu doschnout a nanáším druhou. Ve dvou vrstvách je plně krycí, rychle zasychá a není potřeba nadlak (ale podlak samozřejmě dávám). S výdrží je na tom dobře, ano je to pískový lak a tak samozřejmě vydrží déle, ale vzhledem k tomu, že obsahuje třpytky i ty dobře drží a týden s ním není problém, navíc nehty hezky zpevní.
Z efektové části je asi nejlepší - třpytkatý pískáč s glittery, není co dodat. Snad jen to, že není tak hrubý třeba jako laky od GS a je jemný, neobrousí se, ale zároveň vám nepotrhá silonky. Barva z něj neslézá a jde kupodivu i docela dobře odlakovat (chápejte ve smyslu, že tento typ laků jde dolů horko těžko a tento sice není výjimkou, ale dá se dobře rozpustit).

Cena
  • cca 300-400 Kč [jak kde]

Celkové hodnocení
Tento lak mám rozhodně ráda, patří mezi mé oblíbené (z pískáčů) a rozhodně mi přijde strukturově lepší než třeba GS, která je na mne moc hrubá a až ostrá. Určitě bych ho doporučila a koupila znovu :)

Co Vy a pískové laky? Máte zkušenost i s jinými než od Gabrielly Salvete?  Jak se Vám tento líbí?







6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. zatím jedinej, kterýu jsem přišla opravdu na chuť

      Vymazat
  2. Takové třpytkavé jsou i levnější laky :)) Takže tento mě neláká, ale je to pěkná barvička :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedaještě neviděla v ČR pískovej lak, s takovou barvou a jak velkejma a malejma třpytkama a aby nebyl hrubej... (just saying)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)