DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 15. ledna 2016

Recenze: Medik8 Pore Cleanse Gel

Hezký pátek,
Dnes jsem pro Vás připravila recenzi, která zaujme ty, kteří mají problém s komedony, rozšířenými póry a akné. Možná někteří víte, že jsem se v létě potýkala s opravdu hrůzostrašnou vyrážkou komedonů na čele, které se mi tvořily cca tak do října/listopadu a teď konečně mám pleť zase v normálu. Tento produkt, který Vám tedy dnes představím se přičinil o to, že se moje pleť vrátila zpět do normálu.
Za produkt děkuji eshopu Medaprex, kterému když jsem se zmínila, že mám momentálně problém a nevím, co si u nich koupit, tak mi ho zaslali zdarma.

Medik8 Pore Cleanse Gel 



Balení
Přestože toto není takzvaný miliónový produkt z parfumerie, tak jsem byla mile překvapena krabičkou. Minimalistické balení to je moje, to víte. Produkt sice nepůsobí v balení jako od nějaké luxusní značky, ale působí, alespoň na mne, čistě spíše tak lékárnicky. Mne osobně to nevadí a spíše se mi líbí a povaze produktu to i odpovídá. Dávkování klasické tubičkové, není potřeba dále představovat.

Použití a efekt
Použití z technického hlediska není co řešit, na navlhčený obličej nanesete, napěníte a smyjete. Z hlediska kůže trošku je to jiná. Pokud máte mastnou pleť, jste v pohodě, tenhle produkt totiž vysušuje, takže Vám zle neudělá a pokud to vaše pleť snese, můžete jej používat každý den. Pokud máte ale pleť suchou, jako já tak velmi opatrně, na celý obličej jsem používala gel tak jednou za dva dny a na to moje šílené čelo jsem ho používala každý večer. Pokud si nevíte s používáním rady, jako já, tak napište přímo do eshopu, rádi Vám poradí, ať si zbytečně nezaděláte na problém.
Takže při mém používání, jak jsem už popsala, mi pomohl vysušit komedony, některé šly i dříve vymáčknout a zatáhnout čelo. Pokud máte otevřené ranky, tak počítejte s tím, že by mohl trochu štípat. Musím říct, že tento produkt je velmi silný a nedoporučuji ho používat při nějakých vyrážkách apod., s mým ekzémem se nesnesl, ale to je pochopitelné (obsahuje totiž kyselinu L - mandlovou, L - mléčnou a salicylovou) a rozhodně doporučuji po něm použít hydratační krém.

Cena

Celkové hodnocení
Celkově tento produkt opět můžu hodnotit jen a jen pozitivně z krátkodobého hlediska používání. Pomohl mi zbavit se (vysušit) velké komedony a předcházel dalšímu vzniku. Netvrdím, že je to hotový zázrak, ale při nějakém špatném období je to rozhodně velký pomocník, který vám pomůže při čištění pórů. Já osobně - protože mám suchou pleť a používala jsem jej lokálně, bych třeba více upřednostnila menší balení, ale to je asi jediné, co bych mohla namítat. Takže za mne, tento produkt má zelenou!






1 komentář:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)