DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 27. března 2012

Recenze Dior Garden Party Spring 2012

Dior Garden Clutch #01
Po dlouhé době (asi tak 2 letech) jsem se odhodlala a šla do parfumerie s tím, že chci změnu a nekoupím si zase nějakou paletu s hnědými stíny. Prvně oko padlo na Chanel a jejich limitku. Hm… hnědá paletka, přemlouvám se a jdu směrem Dior, kde jejich limitka je vyvedena v krásných fialovo – zelených barvách. První co mi padne do oka je právě tato fialová paletka s nádechem do šeda jménem Dior Garden Clutch #01.




 
Na ruku ozkouším všechny barvy, pigmentace docela dobrá jen ta světle růžová trošku pokulhává, ale s primerem je výsledek líčení velice dobrý. Jediné co mě napadá je, že tuto věc musim mít…

Tuto paletu po vyzkoušení a několikahodinovém nošení doporučuju používat s primerem a celý look doladit tvářenkou ze stejné kolekce, ta jediná se k tomu perfektně doopravdy hodí.




 
5 Couleurs Garden Pastels #441
Tato paleta na první pohled zaujme krásnými sytými tóny zelené, které mají výhodu, dají se mezi sebou libovolně kombinovat, ne jak u klasických 5, kde se k sobě hodí 3 barvy a zbytek se dá jedině dát pod obočí, nebo jako shimmer, protože skoro vůbec nebarví. Dobře drží i bez primeru.
Takže opětovně, po celodenním nošení stíny vypadají perfektně a drží stále stejně a jsou stále stejně lesklé a neslévají se dohromady ani neopadávají.
Tvářenka Rosy Glow Petal #01
Tato tvářenka byla přesně navržena tak, aby byla perfektní ke kterýmkoli stínům z kolekce Spring 2012, ostatně proto jsem si ji bez váhání koupila. 
Barvu má sice nádhernou, ale kvalita pigmentu je už horší. Největší problém je, že se musíte hodně snažit, abyste ji dobře nanesli. Buďto aby byla vůbec vidět, nebo abyste nevypadali, jako když se vám na obličej nalepila růžová Huba-Buba. Pokud si ovšem pořídíte vícero stínů z této kolekce a naučíte se s ní pracovat, tak ji vřele doporučuji.


 
Serum de Rouge #355 a #255
Toto je klasická rtěnka až na to, že obě dvě mají více balzámovitou strukturu, než jejich kolegyně ze stálé kolekce.
#255 je opravdu krásná, babypink s třpytky, trochu může připomínat lesk od Chanel Lévres Scintillantes #144. #355 zase trochu připomíná lesk z Garden Clutch.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)