DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 29. července 2012

Recenze Sunozon

ahojte všichni,
Protože je léto a všichni se rádi sluníme, tak tato recenze nepočká ani den. Včera, což byla sobota, jsem byla na chalupě a jaksi se mi povedlo se žahnout jak prasátko.

Načež den předtím jsem byla s kamarádkou v Kovalovicích na koupáku a ta mi doporučila právě Sunozon. Takže já v neděli dopoledne jela do Olympie do Rossmannu koupit právě Sunozon. Měli jak sprcháč tak i krém po opalování, protože to bylo děsně levný 65 Kč oba dva produkty dohromady, tak jsem to brala všema deseti. 

Sprchový gel
Má hodně svěží vůni, možná až takovou pánskou, mě osobně mi to nevadí, ale zase ne každému to musí vyhovovat. Jinak docela příjemně chladí a po opalování je na zklidnění výborný.

Krém po opalování
Krému jsem se bála jak čert kříže, ale nemusela jsem. Mám strašně citlivou kůži - atopický ekzém a ne všechno snesu. Krém je hodně lehký dobře se roztírá i vstřebává, ale co je hlavní opravdu funguje a je lepší než nějaký blbý a předražený Panthenol z lékárny, který ani nezabere. Po asi 4h už mě záda skoro nebolela, no úžasný. Miluju Sunozon a stane se mým oblíbencem na celé léto a nedám na něj dopustit. 

Pokud se i Vám zdá Panthenol slabý a nic nedělající, zkuste toto za nějakých 30 Kč, nádhera.
vlevo sprcháč, vpravo krém

2 komentáře:

  1. To zní dobře, mě hodně vyhovuje Hawaian s aloe vera po opalování :-) skvěle chladí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tady ten sice nechladí, to dělá jen ten sprcháč, ale právě ten krém je lepší než panthenol, za 4h záda bez bolesti, neloupu se a hned se hnědne. :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)