DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 8. srpna 2012

Moje současná pleťová kosmetika Janssen

Ahoj děcka,
V návaznosti k minulému článku, jsem se rozhodla, že Vám představím to, co současně používám k péči o pleť a i rovnou zrecenzuji. A napíšu verdikt a k čemu se vracím. Já čistím pleť jednou denně a to každý večer.

Čištění pleti
  • Cleansing milk (čistící mléko) Natural care [485,-] používám tak, že na navlhčený tamponek nanesu asi tak dvě pumpičky a čistim čistim, co se mi však nelíbí že prostě skoro vůbec nečistí a musím se hodně snažit. Strašně krásně voní (jemně a svěže), ale za tu cenu to prostě nestojí, znám i levnější a lepší (viz. dole).
  • Radiant firming tonic (pleťová voda) Dry skin [393,-] vodu nanesu opět na vatový tamponek a čistim, ale taky se mi zdá, že moc nečistí a tok potřebuju dočištění.
  • Gentle cleansing powder (čistící pudr) Combination skin [398,-] toto je pudr do kterého když přidáte trochu vody a napěníte, vznikne Vám čistící jemná pěna. Toto se mi zdá, že jako jediné funguje, trochu pleť vysuší, takže je vhodné ji používat spíše na večer. 
Za ty peníze se mi celá tady ta péče nevyplatí a radši si pořídím dr. Belter kosmetiku, se kterou jsem byla moc spokojená (řada silver), která je i levnější.





Hydratace
Krémy vždy nanáším na opláchnutý, čistý a osušený obličej.
  • Aquatense moisture gel (hdyratační gelokrém) Dry skin [432,-] protože mi bylo řečeno, že s tímto krémem si vystačím i na noc, tak jsem ani jiný nesháněla. Bohužel tento krém se mi zdá dost slabý a radši si opět koupím dr. Beltera Aquasilk.
  • Eye zone gel (gel na oči a okolí) Dry skin [498,-] asi jejich jediný produkt, který jsem vyzkoušela, který je dobrý. Je velice jemný a oči opravdu krásně hydratuje, já ho používám na noc, aby co nejlépe působil. A za tu cenu je ho opravdu tuna, protože na obě oči potřebujete asi tak jednu špendlíkovou hlavičku.


 Kdybych tuto kosmetiku měla ohodnotit, tak to je jasný přešlap, z toho co jsem v péči o pleť vyzkoušela, tak za tak vysokou cenu opravdu nestojí a nemá tu kvalitu. Kdyby to stálo 100,- tak ano dobře, jediné plus je to, že je přírodní, jinak asi nic.

1 komentář:

  1. Dobrý den,
    nevím zda jste kosmetička, nebo kdo Vám poradil tyto přípravky od Janssenu, ale spíše bych obviňovala kosmetičku ze špatně sestavené péče, než Janssen z toho, že je nekvalitní a drahý. Pár let s touto kosmetikou pracuji a za výborné ceny, získáváte přípravky vysoké kvality..navíc jak píšete, že jediné plus je, že kosmetika je přírodní tak to je trošku jinak. Zkuste lepší poradkyni, třeba změníte názor...
    navíc za 100kč byste nesehnala kosmetiku s vysokým procentem vody a pouze 5% glycerinu

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)