DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 23. srpna 2012

Vlasové oleje

Zdravím všechny,
Dneska jsem si pro vás připravila miničlánek o olejích do vlasů, které mi prošly pod rukama za několik let, co jsou už v ČR na trhu. Můj poslední objev je od kanadské firmy (prodává Tesco), kterou jsem obhlížela ve Vancouveru a pak také staré známé klasiky.

Upozorňuji, že pokud nejsou oleje určeny do vlasů, mohou vlasy i vysušit a poškodit tak, že se vám začnou lámat nebo třepit (rada mé kadeřnice, málem mě zabila za olivový olej ve vlasech).

Arganový olej Cadimex [300 Kč;Tesco]

Jak už jsem říkala, můj poslední úlovek (na prostřídání). Omylem jsem narazila na něj u nás v Tescu (naproti Vaňkovce), značku Cadimex (vyrábí jej) znám už z Kanady, ale nic jsem si z tama nedovezla, můj kufr už i tak měl 32kg, tak jsem tam na něj jen tak hezky koukala a až tady ho znovu objevila. Je hodně příjemný (100% arganový olej), nádherně voní (miluju vůni arganu), i když se může zdát na první pohled slizký, vůbec není. Vlasy krásně vyživí a chrání před UV zářením. Takže za mne palec nahoru.
všechny oleje jsou čiré 
Elixir ultimate Kérastase [cca 800 Kč, autorizovaná kadeřnictví]
Tento olej je pro mne jedničkou, používám ho více než rok, mám ho stále půlku a pořád funguje stejně. Opravdu jsem si ho zamilovala a nedám bez něj ani ránu. Vlasy jsou po něm krásně hebké a nejsou suché. Obsahuje celkem 4 různé vzácné oleje (kamélie, arganu, kukuřice a pracaxi) takže vlasy dokonale vyživí a jsou hebké a lesklé (opravdu to vlasy nezatěžuje. Rozdíl s Mythic oil od Loreál (stejná firma, jen Kérastase má lepší kvalitu) je ten, že obsahuje jen dva oleje (avokádový, z hroznových semínek) a tedy nepůsobí více komplexně. Já osobně mám radši Elixír.

Lumino Contrast Serum Loreál [400 Kč, autorizovaná kadeřnictví]
 Můj asi nejméně oblíbený olej, který jsem zatím vyzkoušela. Překrásně voní, ale zdá se mi, že na prstech trošku lepí, ale to by mi ani tak nevadilo, ale jde spíše o to, že vlasy umastí, aby se leskly, hodně je zatíží, že často nevypadají druhý den dobře a navíc vůbec je nevyživí, protože má za cíl právě lesk. To mi asi vadí nejvíce a za tu cenu je ho opravdu směšné množství (50ml), arganového mám 110ml za daleko lepší cenu a má daleko lepší efekt.Toto je za mne umaštěný propadák.


Pořadí hodnocení:
  1. Elixir ultimate Kérastase
  2. Arganový olej Cadimex 
  3. Lumino Contrast Serum Loreál

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)