DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 14. srpna 2012

Správné odličování

Ahoj lidi,
Taky tak nesnášíte dny, kdy prakticky nic neuděláte, ale stejnak pracujete a furt někde lítáte? No tak přesně takový dny mam teď já. Snad už to brzo skončí, ale mezitím, když už jsem se tady tak rozepsala o péči o pleť, tak bylo by i vhodné něco napsat o odličování.
V tomto článku Vám prozradím, co všechno používám k odlíčení a jak se odličuji, protože jsem opět zase miliardu věcí dělala blbě, ale úspěšně jsem byla napravena opět Ilonou Pavlatovou při kurzu líčení. Tak jsem se s Vámi chtěla podělit o to, jak se správně odlíčit. Takže vzhůru do nekonečna a ještě dál.
Produkty, které používám já:
  • Odličovací ubrousky Douglas XL size
  • Veld’s New generation cleansing oil – pleťový odličovací olej
  • Xtreme lashes eye make up remover – odličovač na oči
Takže já prvně odličuji obličej, ten setřu odličovacíma ubrouskama (tady ty jsou perfektní a nemají nějakou šílenou vůni a hlavně, neškrábou!) a pokud je potřeba tak na navlhčený tamponek (používám Balea s aloe vera) dám trochu cleansing oleje a dočistím a pokud jsem někdy moc líná, tak použiju jen odličovací olej. Pleť vůbec nevysuší a zanechá mastný film, protože když pak obličej opláchnete vodou, tak se film smyje a pleť se nevysuší.

Olej je průhledný a nevoní :) 

Následují oči, na které používám odličovač od Xtreme lashes, obsahuje aloe a oční okolí nevysušuje, je pravda, že když se dostane do oči tak trochu štípe, ale to dělají snad všechny produkty, pokud nejsou pro děti. Tento odličovač nemá klasické otevírání, šplíchá se, což umožňuje jej nanést na celé oko (stačí dvě zmáčknutí), pak nechat chvilu působit a prstama stáhnout. Odlíčí snad všechno a na závěrečné dočištění ho nanesu na kousek speciální buničiny nebo tyčinku do uší a dočistím. Dříve, než jsem si nechala prodloužit řasy, tak jsem používala dvoufázový odličovač od Dermacolu, je opravdu super.


Buničina na odličování, nevytrhá mi řasy


















 Odličovač je nažloutlý a lehce voní, ale taková zvláštní lehká vůně, nevim, jak ji posat.
 odličovač, který taktéž odlíčí vše co se najde na očích

Pak celý obličej umyji vodou osuším a hurá na péči o pleť.
Upozorňuji, že odličovač na pleť nepatří na oči a obráceně, protože není tak silný a nesundá všechno. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)