DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 21. srpna 2012

Xtreme lashes

Zdravím lidičky,
Tak konečně se mám k tomu, abych Vám něco řekla o Xtreme lashes, které už rok a půl hrdě nosím a jak jsem s nimi spokojená. Na aplikaci chodím v Brně k Martině Šmerdové.
Firma Xtreme lashes je americká firma, která jako první začala vyrábět umělé řasy pro aplikaci metodou řasa na řasu a to výhradně v autorizovaných pobočkách, či zástupcích.

V čem jsou jiné?
Většina z Vás si myslí, že mezi umělými řasami není rozdíl, ale bohužel rozdíl mezi Xtremekama a ostatními je obrovský:
  • řasy jsou duté -> nezatěžují řasy
  • něco jako norkové řasy neexistuje -> vše je syntetika a tedy i velký podvod
  • lepidlo, upřímně lepidlo za 200,- nebude asi stejně kvalitní jako to hypoalergenní, které stojí 30x tolik (ne, srnadu si nedělám)
  • vše je hypoalergenní (nato jak já jsem děsně citlivá, tak žádná reakce)
  • vše ostatní Luxus lashes (mám vyzkoušeno a šílená kvalita), Diamond lashes apod. jsou napodobeniny právě původních Xtreme
  • rozdíl mezi základním setem u Xtreme (4500,-) a Luxus (5000,- které teď zlevnili na polovinu... nevim co se stalo) jde dost vidět a to nejen na kvalitě materiálu, ale také na tom, že Xtreme neničí přírodní řasy (já si na chvilu řasy nechala sundat a sama potvrzuji)
  • firma Xtreme vyvinula sérum Amplifeye, která (opět potvrzeno a vyzkoušeno mnou) opravdu pomáhá růstu řas
Řasy Xtreme lashes nosím už rok a půl a jsem s nimi maximálně spokojená. Nemám nic slepeného, jsou krásně přirozené, tenké, lehké. Vyrábí se v různých barvách a můžete si na ně nechat aplikovat i kamínek Swarovski. Při aplikaci se nehledí na to, kolik řas se tam dá i doplní, ale o výsledný efekt, že neodejdete s plešatým okem, protože základní set měl třeba jen 100 řas, takhle to prostě nefunguje. Při doplnění se neplatí za každou řasu zvlášť, takže se částky třeba jako u Luxus lashes při doplnění nedotýkají hranice 1200,- kč po dvou týdnech. A pak je také obrovský rozdíl v provedení, já u Luxus lashes měla 90% řas slepených, zaflákaných lepidlem u velice "příjemné" slečny a to nemluvím o tom, jak ty řasy pak vypadaly a jak byly moje vlastní zničené.
Takže já mam jasno, já se Xtremek nevzdám ani za Boha :D

  • základní set: 4500,-
  • dopolnění: cca 600,- 






po doplnění :)


trochu opelichané už a s řasenkou

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)