DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 19. října 2012

Balea sprchová pěna s vůní jahod

Ahoj všichni,
Dneska bych Vás ráda seznámila s novinkou na trhu, která je i zároveň limitovanou edicí od Balei a tím je sprchová pěna s vůní jahod. Když jsem ji viděla v obchodě, tak jsem hodně váhala, zda si ji koupit nebo ne, protože jako většina lidí, používám sprchový gel (Dove), ale moje zvědavost vyhrála.

Balení
Balením připomíná klasickou šlehačku v nějaké menší verzi a s lákavějším obalem (miluju jahody). Aplikátor je také stejný, jak ou klasické šlehačky, možná trochu tužší, ale po prvním použití se rozchodí a vše je pak ok.

Aplikace
Aplikace je velice jednoduchá, před použitím pořádně protřepat a našplíchat do dlaně. Radím, radši aplikátor podržte kratší dobu, protože pěny vyleze opravdu hodně a pak toho budete mít dost tak pro dva :D 

Konzistence
Strašně jsem se bála, že pěna bude stejně řídká jako u většiny pěnových mýdel (proto je nemam ráda, protože se mi zdá, že jich musíte vypatlat tunu, abyste si umyly packy), což mě mile překvapilo, protože pěna je opravdu hodně hustá, dobře se roztírá a opravdu mám pocit, že Vás i umyje a nevysušuje. Sice mám atopický ekzém, ale moje pokožka pak  vysušená, takže hodně dobrý výsledek.

Vůně
Voní opravdu božsky, připomíná mi jahody se smetanou, nebo jahodový shake, prostě jahody s něčím mléčným. Ještě by se to dalo přirovnat k jahodovým Alpenliebe, nebo jahodo-smetanovému Chupa‑chups. Na to jak krásně voní ve sprše, tak poté hodně velké zklamání, jen se utřete do ručníku a pak nic. Prostě to vůbec nevoní. Což je asi jediné a hlavní mínus, které tomu neodpustím, jinak bych si ji nakoupila do zásoby.

Cena

  • 40 Kč/ks v DM


6 komentářů:

  1. Hmmmm, vypadá to dobře, jen se bojím, že to bude taková chemická jahodová vůně :-D Ale zkusím v drogerce očuchat. Jinak měla jsem něco podobného od Rituals :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako zdá se mi to míň chemický než jahodová Milka... ale jak ojo, chemie v tom bude :)
      A Rituals dobrý? :)

      Vymazat
  2. Rituals super až na tu cenu;) krasne voní a nevysusuje:)

    OdpovědětVymazat
  3. dnes jsem zrovna o této pěně na mytí dělala recenzi :) jinak tvlj blog je hezký a ráda jsme se stala tvojí novou čtenářkou :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog kde probíhá i giveaway :) onlygirlnn.blogspot.com budu moc ráda když se také staneš mojí čtenářkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu, vždykcy milý komentář potěší a povzbudí :)

      Vymazat
  4. V\yypadá to zajímavě dobře. Jako šlehačka :D
    Jen už to prostě neseženu :/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)