DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 25. října 2012

CND Scentsations třešeň & muškátový ořech recenze


Ahoj kočeny,
Dneska pro Vás mám takovou mini recenzi výrobku, který asi většina nezná, pokud se nepohybujete  v oboru modeláže nehtů. Mám pro Vás recenzi na pleťové mléko (hand&body) od značky CND (známá pro svůj Shellack - ne není to gel lak - ten je jeho levnou napodobeninou), jeho celý název je Scentsations™ Black Cherry & Nutmeg Lotion. 

Balení
Balení mi přijde takové normální, prostě takový krém na stůl s pumpičkou, abyste pořád nemusely otevírat a zavírat to proklaté víčko od krému, které prostě když máte napatlané packy krémem, nejde prostě zavřít. Takže toto je za mne velké plus.

Krém
Samotný krém má světle růžovou barvu a dokonale voní a za to má obrovské plus. To byl hlavní důvod proč jsem si ho koupila. Ta vůně je božská, kdybych hodnotila podle vůně tak CNDc a L'occitane by vyhrály. Krém je jinak celkově dost řídký, ani ne krémový, spíš trochu vodový, i tělové mléko je hutnější, než toto, takže konzistence, propadák, dle mého.

Hydratace
Popravdě, od takto drahého krému bych čekala daleko víc. Krém je prostě od toho, aby hydratoval. Jenže tento si natřete, rychle se vsákne, nechá kůži hebkou, ale tím to pro něj končí. Voní po natření ještě hodně dlouho, ale hydratace skoro žádná. Jsem schopná se natřít třeba 2x po sobě, ale prostě efekt skoro žádný. V tomto je to obrovský propadák a už se u mne asi nikdy neobjeví. To si radši koupím nevonící Neutrogenu a budu spokojená (tu mimochodem nosím v kabelce :D).  
 
Cena 

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná recenze, ta vůně by mě určitě bavila. Ale nemám ráda řídké krémy a navíc ještě málo hydratuje? Uf, díky za přínosnou recenzi, super.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)