DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 17. října 2012

Modeláž nehtů akryl

Zdravím všechny,
Včera jsem poprvé vyzkoušela modeláž nehtů pomocí akrylu. Můžu říci jediné, jsem nadšená, protože u akrylu nikde nic neteče, nelepí apod. Celkově se s ním mně pracuje lépe než s gelem a je víc tvořivější, takže mě to o dost více baví. Pak také je o dost pevnější a dá se s ním vyrábět hodně věcí jako ozdoby aj.. Napoprvé jsem nedělala nic složitého, akrylový základ a pak modrá francie pomocí gelu.

Co Vy na to? :)
 

9 komentářů:

  1. Taky se říká, je daleko škodlivější než gel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží hold co komu drží. Já ho nosila x let a bez problému i teď, když jsem nehty sundala :) snad to je jen fáma, ale i tak chudáci nehty

      Vymazat
  2. Říká se, že když sundáš gel, je to jako kdybys ho nikdy neměla. Když sundáš akryl, jsou nehty znatelně poškozenější (nevím jestli dlouhodobě nebo krátkodobě, resp. momentálně nebo na trvalo). A když už to stupňuju, tak technický akryl od vietnamců ani nemusíš sundávat, ten se sundá sám i s nehtama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží na tom, jak to sundáváš, když jsem sundala gel, tak jsem ho sloupla a nehty po tom jsem měla ok. Sundala jsem teď akryl (ten je o dost tvrdší, musí se odpilovat) a bylo menší poškození, Záleží jaká akryl použiješ, já sama používám ten od Magneticu, stejně jako moje školitelka a je to prý asi to jedno z nejlepších, co je na trhu v ČR, proto si myslim, že záleží na tom, od jaké značky akryl je.

      Vymazat
  3. Já jsem to pochopitelně až zas tak do hloubky nezkoumal. Předávám jen, co jsem slyšel, a říká se že je to fakt "zlo" :)

    OdpovědětVymazat
  4. S akrylem žádnou zkušenost nemám. Chodila sem vždy k manikérce na gelové a pak si je začala sama dělat.
    Fotečku by to chtělo větší, ale takhle to vypadá moc hezky. Možná jen nějakou narůžovělejší kamufláž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm, když někdo kaufláž nechce, tak se snad nedává, tak mi tady prosím neříkej, co kdo chce

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)