DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 10. října 2012

První a druhý nákup u Plum

Ahojky lidi,
Určitě jste již všechny zaregistrovaly, že Kája z Plumfoolery otevřela svůj eshop. Já jakožto její věrná fanynka jsem samozřejmě nemohla zmeškat jeho otevření a také nemohla neudělat hned nákup. Některé kousky se mi opravdu líbí a něco jsem koupila už mamce pod stromeček (kdo má furt vymýšlet vánoční dárky), protože nesnáším nakupovat dárky v prosinci, kdy propuká davová hysterie.
Tak co jsem tedy pořídila…

ECOTOOLS štětec na pudr s bambusovou rukojetí [250 Kč] jsem pořídila pro sebe, nějakým zázrakem jsem si konečně koupila můj první kabuki štětec, gratulujte mi a čekejte recenzi.

Nivea Pure & Natural tvářenka - Desert Rose [100 Kč] bude dárkem pro mamku, protože mamina má jednu tvářenku, odmítá ji používat, tak jí to musím naučit… hezká hnědá barva hozená do červena (na obrázku vždy na pravé straně), uvažuji snad, že ji ještě mámě zabavím :D

Nivea Pure & Natural tvářenka - Desert Sand [100 Kč] opět dárek pro maminu, hnědá tvářenka (na obrázku vždy na levé straně), taky nad ní uvažuju, ale uvidím, co na ni nejdřív řekne máma, kdyby ji nechala ladem, beru všema deseti :P
 bohužel blbé světlo, normálně jsou trošku světlejší :)



Physician's formula tónovací krém s ECOcertifikátem [219 Kč] produkt, který mne hodně zaujal, tak jsem tak na něj koukala a myslím, že na zimu, až vyblednu, se mi bude hodit. Obzvlášť před zkouškou, abych měla lepší náladu. Jinak má v sobě hezký lehký shimmer, což se mi hodně líbí. Poslední dobou mam nějak ráda rozjasňovače.


Klíčenka (podklad fuchsie, vzor puntík 9) [150 Kč] tímto mi Kája udělala šílenou radost, protože jsem nemusela objednávat od Elle z Ameriky, růžovou mám prozatím na klíčích od domu, ale přemístím ji brzo na klíče od chalupy a místo ní na klíče od domu dam leopardí.

Revlon ColorStay rozjasňující pudr – Brighten [180 Kč]… jak už jsem říkala, poslední dobou jsem zamilovaná do rozjasňovačů, tak jsem si pořídila i tento. Zdá se mi, že je to levnější verze Narsu Copacabana, kterou vlastním jen tekutou. Takže za mne super věcička, pokud chcete to stejné za bomba cenu a nechcete za to dávat někdy i 4x tolik.

Revlon ColorStay rozjasňující pudr – Sunkiss [180 Kč] … ano já vím, léto skončilo, ale já si ho musela pořídit, na kontury bude dokonalý a na projasnění hnědé tvářenky taky.



REVLON - Vital radiance set na obočí se zrcátkem a aplikátorem – BLOND [130 Kč] pač, jak víte, moje chanelka (tužka na obočí) už to má skoro za sebou, tak jsem se rozhodla poprvé dokreslovat obočí stínem, no čekejte recenzi. Asi su ňouma a neumím s nimi pracovat, tak Vám zlepším náladu mým dokonalým výtvorem :D



Tímto bych chtěla poděkovat úžasné Káje, že má eshop plný věcí, které se prostě v ČR nedají ani za boha sehnat. A taky za neuvěřitelnou rychlost dodání.

5 komentářů:

  1. Teda, ty nejsi troškař - ale to chápu :-D Já jsem objednávala až tenhle týden, tak až mi to přijde, taky se na blogu pochlubím :))
    Btw. Ten tónovací krém vypadá moc pěkně - kryje trochu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ani ne, spíš sjednocuje a je tam shimmer, takže jestli používáš iluminátor, tak ten pak nebude potřeba :) Nejsem troškař, to asi žádná beauty bloggerka :D, ale tak byly to dvě várky a navíc min 1/2 z toho budou dárky... ale tak snad si taky někdy udělam radost. Navíc jsem se na střední nmoc nemohla malovat, tak teď se začínám probouzet z letargie a konečně si užívám toho, že když si dám tvářenku, není to hřích :D

      Vymazat
    2. Chápu, chápu, mám to stejně, nejen kvůli blogu toho mám doma mraky :-D Je radost vědět, že v tom nejsem sama :-D

      Vymazat
    3. Přesně, ale tak po čase jsou většinou moje kamarádky obdarovány tím co nepoužívám :D takže vždycky musim udělat generální úklid až přetejká celá jedna stěna poliček věnovaná kosmetice :D

      Vymazat
    4. Tak tak, u mě to vždycky "schytá" s radostí mamka :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)