DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 22. listopadu 2012

Bude zima, bude márz, v čem asi budu spát?


Zdravím všechny slečny a dámy,
Pač poslední dobou to s mojí inspirací na články to je bída, tak jsem musela požádat kamarádku o radu (Ahoj Hani :)), o čem by si tak tady ráda početla. No, jak z názvu už trochu napovídá a bude to o tom, v čem já spím v zimě. 
Když je zima a ocelové nebe, tak jediná věc, kterou mám chuť udělat, je že v teplém flanelovém pyžámku si zalezu do postele, nejlépe s čajem, kakaem anebo hustou horkou čokoládou (samozřejmě se šlehačkou).

A v čem se nejradši v zimě válím já?
Nejradši na zimu mám teplé flanelové pyžámko. Moje nejoblíbenější je s medvídkama a se srdíčkama. Na to jsem strašný úchyl, nespala bych v ničem jiném. Pak ještě tu mám flanelové kalhoty a bílé tričko, a když máme doma přetopeno, sáhnu po lehčím pyžámku z Tchiba (není z flanelu). A pokud mi je zima i na nohy, tak mi nesmí chybět chlupaté ponožky, s kterými, pokud si na noc namažete nožky, budou Vaše nožky krásně hebké)

Satén, bavlna, či flanel?
Satén je hodně lehký a někdy i krásně studí. Ale zase ty košilky a pyžama sou děsně sexy. Ale za mne satén jen na teplé noci, jinak bych zmrzla.
V bavlněných pyžamech spím celoročně, nic se tím nepokazí. je příjemná na dotek, neškrábe a je krásně měkoučká, ale 2x extra moc nezahřeje.
Jak už jsem říkala, na zimu mám nejradši flanel, protože je hodně teplý a hřeje... Pak také flanelová pyžámka mají strašně roztomilé vzory (medvídci, ovečky,...), je měkký a můžu se jakoby do něj zachumlat...

5 komentářů:

  1. oboje vyzerajú dobre, to napravo je hrozne zlaté :D ja mám veľmi podobné tomu nalavo z H&M, až na to, že spodok je flanelový a vrch bavlnený, takže pod perinou je mi horko na nohy a zima na vrchu :D
    pozývam ťa tiež na moju giveaway :) justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nalevo má právě taky jen flanelový kalhoty, tak to nemam do velkého mrazu jako to vpravo. Já ho mam z Lindexu :)
      A děkuji za pozvání, od zítra bude na mém blogu taky jedna probíhat :)

      Vymazat
  2. Osobně nejraději spím nahá - i v zimě :-D Raději si vezmu deku navíc :) Ale líbí se mi první varianta pyžámka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já praktikuju v létě... :) v pokoji mam opravdu zimu, když je velký mráz, takže bych se leda tak nachladila. Děkuji :)

      Vymazat
  3. Já spím vždy v košilce nebo v kraťasích a tričku. Ať je léto nebo zima... :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)