DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 18. listopadu 2012

Essence Breaking dawn part. 2 laky na nehty


Hezkou neděli všem,
Jak už víte, asi týden je v prodeji nová kolekce od Essence. V případě kosmetiky Essence jsem trochu zdrženlivá (jednou jsem se osypala z jejich stínů) a tak jsem se jako první z nové kolekce rozhodla vyzkoušet laky na nehty. Je podzim, což se v mém podání nese v tmavších barvách, takže jsem automaticky sáhla i po tmavých lacích na nehty. Navíc ta zlatá se mi zdála taková pofiderní.
Inu pořídila jsem tři laky ze čtyř (takové barvy prostě doma nemam) a za tu cenu to také není špatné, i když jsem od toho asi čekala víc.
Jediná věc mě na tom štve, nikde není jméno  mé milované Rosalie...

Cena každého laku je 55 Kč

01 Jacob's protection
Nádherný tmavě modrý lak s malinkými třpytkami. Třpytky se mi zdají holografické (mění barvy) a občas hodí i fialový odstín. Za to za mne thumbs up, ale teda nanáší se docela blbě. Je docela hodně hustý, potřebujete nanést dvě vrstvy (první absolutně nekryje, za to druhá má barvu stejnou, jako v lahvičce) s čímž ta druhá se mi zdá docela hodně tlustá. Lak docela dobře schne (bere druhé místo hned za Alice had a vision - again). Jinak lak se mi líbí, až na to, že odlakovat třpytky je vždycky problém, obzvlášť v případě, když je lak long lasting (jako všechny ostatní z kolekce).


02 Alice had a vision - again
Lak, který mne zaujal nejvíce a který se jako první přidal do mé sbírky (pro další dva jsem si došla potom :D). Je také hodně hustý, ale ne tolik jako ty ostatní. Všechny laky mají takový ten plochý divný štěteček, který je úplně na houby, pač se s ním nedostanete pěkně ke kůžičce a pokud ano, tak máte hodně co dělat, aby lak neskončil na ní. Nanáší se mi ze všech nejlépe, schne docela dobře a musíte dát dvě vrstvy. Obsahuje fialové a tyrkysové třpytky... mňam


04 Edward's love
Černé laky nenosím, nezdá se mi to úplně vhodné k mému stylu oblékání (před X lety byste na mně nenašly žádný jiný), ale tento mě okouzlil. Protože obsahuje třpytky, nepůsobí tak tmavě a má nádech do barvy kamene hematitu. Třpytky obsahuje černé, ale právě ty hematitové je trošku přebijí (černá s kovovým odleskem) takže se mi jeví jako pro mne přijatelný.

 Nafotit alespoň přibližnou barvu mi zabralo min. hodinu :D

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)