DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 23. listopadu 2012

Giveaway: Vánoční giveaway 2012

Ahojte dámy.
Už se nám blíží Vánoce a já si pro Vás něco malého přichystala.
O co se jedná a vše kolem najdete ve videu... 

Giveaway probíhá OD 23. 11. 2012 DO 30. 11. 2012 (do půlnoci)


Pro rekapitulaci:
  1. Musíte být odběratel/pravidelný čtenář mého blogu
  2. Musíte mi napsat jakou vánoční tradici dodržujete vy, takovou, která se Vám zdá, že ji snad nikde jinde kromě u Vás doma nenajdeme :)
  3. Musíte mi na sebe napsat kontaktní email.

součástí giveaway je ještě jeden tajný malý dáreček

už se těším, až si všechno přečtu :) 

16 komentářů:

  1. Ďakujem za pozvanie :)
    Popravde nejaká špecialna tradícia u nás doma sa nezachovala, bohužiaľ :/ šupiny pod obrusom, hádzanie orechov do kúta...
    justinaforfun@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Doma krajime jablko a sestra ze srandy hazi papuci xD jinak zadnou zvlastni tradici nemame..
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,máš ůžasnou giveaway:)u nás doma nějaká tradice není:)u nás to bývá tak,že si nějaké peníze dáme pod stůl a kyž dojíme tak šup na dárečky;)můj email:luciana5554@seznam.cz pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé máš moc hezký blog moc se mi tu líbí určitě tu zavítám častěji ! ;)
    1.Bohužel ale nemám blog na blogspotu takže se nemůžu připojit ale slibuji že budu pravidelný čtenář ! :).
    2.My nějak vzláštní tradici nedržíme :D jinak z rodinou často o vánocím poušt'íváme skořápkové lodičky nebo lijeme olovo :D a abych neuapomněla tak si schováváme od kapra šupiny pro štěstí :D to jsou naše časté tradice které děláme každé Vánoce.
    3.Ano můj kontaktní e-mail je Princess-lili@centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Princess Lili z www.blog-o-kosmetice.blog.cz

      Vymazat
  5. 1. připojena k pravidelným čtenářům :)
    2. Tradice... no ty pravé tradice až na šupinku nebo penizky pod talířem nedodržujeme (když opomenu kapra atd) ale jednu dodržujeme a to každý rok a nikdy jsem si ji neodpustila ani, když jsem spěchala za přítelem. Vždy po večeři, rozbalení dárku, odklizení roztrhaných balicích papírů, děláme s mamkou zmrzlinové poháry a u pohádky na ČT1 si ho každý rok vychutnáváme, nikdy to nebylo jinak, nevím jestli to dodržují i jinde (ma nejlepší kamarádka ani přítel tento vánoční pohár nedělají) ale pro mě je to neodpustitelná "tradice" :)A až budu mít jednou svou rodinu tak tento Vánoční pohár budu dělat i pro ni :)
    3. PruchovaAdela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. uz sleduji:)
    jelikoz muj pritel je cizinec a ja na tradice nikdy moc nebyla, tak ani zadne nemame:))jen delam rybu a bramborovy salat:)
    http://sienastyle.blogspot.it/
    siena.style@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. sledujem...:)

    tých tradícií sa už moc nedržíme...možno len šupiny pre štastie:)))
    petka.malikova@gmail.com

    Petush

    OdpovědětVymazat
  8. U nás Vánoce moc neprožíváme. Jediná zvláštnost asi je, že po štědrovečerní večeři máme každý rok jako dezert banány v čokoládě se šlehačkou. Z tradic dodržujeme akorát Zlaté prasátko, celý den nejím maso, a pak pod stůl schovám zrcátko a během večeře nám po stěně běhá prasátko. Jo a potom taky hážu pantoflem, ale to je asi tak vše.:D Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. 1. pravidelná čtenářka jsem, ale nemám blog, facebook, tak se nemůžu připojit
    2. Moje vánoční tradice

    Nejdříve ze všeho si sepíšu seznam dárků na Vánoce. Napíšu Ježíškům babičkám sms s mým přáním které po mě vyžadují už od září, od 1. prosince začnu strategicky vyjídat sestře adventní kalendář – samozřejmě od 24 prosince, aby na to přišla, až tak v půlce prosince. Na adventním věnci zapálím každou neděli svíčku, vánoční cukroví peču od konce listopadu, jak mám čas, náladu a zkouškové. Okolo dvacátého prosince mám zabaleny dárky, byt vyvoněný vanilkou a pečením, vše nachystáno v ideálním případě a je čas zanést srnkám a divočákům do krmelců kaštany, tak abych nějakého nepotkala jak v reklamě na Kofolu, cestou si obhlídnu ideální borovičku, pro kterou se vrátím na další den po západu slunce s autem a ruční pilkou na dřevo…. takže už jen nazdobit stromeček, vykoupat kočku – každoroční párty ve vaně a schovat před ní dárečky, na kterých jsou super mašličky na hraní,… aby mi je nerozbalila, než je objeví osoby, pro které je Ježíšek přinesl. 
    A už je Štědrý den 
    3. kontaktní email lizzard@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. kdysi jsme si davali supiny do penezenky :-)
    nic neobvykleho nedelame
    knedlyk7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. my taky nějak moc tradic nemáme - krájíme jablka, dáváme talíř navíc u večeře a pouštíme ořechové lodičky :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, na Vánoce si vždy dáváme čokoládový penízek pod talíř pro štěstí a z kapra si šupinky schováme do peněženky. Někdy pouštíme lodičky, ale posledně se nám všechny potopili. Dříve jsme rozkrajovali jablíčka, ale ne vždy tam byla hvězdička, tak jsme od této tradice upustili.
    Kontakt: elen.sucha@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Pravidelná čtenářka jsem(FB).
    U nás něják moc tradice také nedodržujem,ale modlíme se před štedrovečerní večeří což běžně neděláme a myslím že na Vánoce už to dělá také málo lidí.Ale je to takové milé a je mi v tu chvíli tak jako pěkně s rodinou u svíček :)

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. 1.Splněno:)
    2.No tradice na vánoce je od té doby co mezi námi již není můj dědeček chodíme každej rok 24.Prosince na hřbitov aby tam nebyl sám zapálíme svíčku a jdeme domů vařit. Krájíme také jablíčka a odlíváme olovo. :) To je asi vše co podnikáme na vánoce.
    3.zuzik722@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)