DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 28. listopadu 2012

Beautyboxy: Rozbalujeme listopadový Senzabox 2012

Ahoj dámy, 
Všechny už jste jistě obdržely svůj listopadový Senzabox a já bych se s Vámi ráda podělila o to, co jsem v něm našla já. 

Takže jdeme na rozbalování v přímém přenosu...




Balzám na rty (plné balení - třešeň&vanilka) - Věc, která mne asi nejvíce nadchla, protože je 100% přírodní a v zimě je vždycky nedostatek balzámů. Opravdu hezky voní, tak snad si nepokazí reputaci, až si ho dám na rty.

Šampon (vzorek) - Přiznám se, říkala jsem si předevčírem, že moje vlasová péče potřebuje změnu a proto byl milým překvapením. Docela se bojím, co mi s vlasy udělá, ale zkusit ho můžu... Když tak si hlavu umyju hned znova klasikou od Kérastase.






Korektor Trend sesnsitiv v barvě light - Nedávno jsem si koupila Erase paste od Benefitu, takže pro mne to až takový zázrak nebude, protože ten benefiťáckej je hodně dobrý. Určitě ho vyzkouším a uvidím, na co se mi bude hodit víc (rozjasňovač, nebo korektor), protože se mi zdá, že moc krýt nebude.




Dvoufázový odličovač očního make upu - Tato záležitost je pro mne absolutně bezpředmětná. Mám prodloužené řasy a spešl odličovač, který je hodně dobrý (používala jsem ho, i když jsem neměla řasy), takže i otázka čím si odličovat oči je vyřízena, proto jsem ho DAROVALA KAMARÁDCE, ale určitě mi podá zprávu, co a jak.

Vlasové hedvábí CHI - Nedávno jsem koupila to samé od Biosilku, provedu test a vyhlásím vítěze. Osobně se docela těším, až vyzkouším.

Sůl do koupele levandule&citron - Asi se budu muset zase začít koupat, protože se mi doma začínají nějak moc hromadit různé soli, olejíčky, pěny a další věci. Po zápočtovém týdnu to vyzkouším, až bude čas na relax a hlavně ho budu potřebovat.



A ještě tu mám slevu do Toni&GUY


Připomínám právě probíhající giveaway... zde   

2 komentáře:

  1. tak čerešna a vanilka by ma potešila viac. Ja som si našla pepermint - a tieto vone velmi nemusim.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak to ti nezávidim... Já se fakt modlila, v Ladyboxu byla půlka věcé s kokosem(nesnášim kokos) a pak tam bylo ještě něco s pomerančem, jsem měla málem infarkt (mám na podzim atopický ekzém a to nemůžu citrusy).

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)