DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 28. prosince 2012

Balistka Think pink

Ahoj :)
Jak víte jsem na horách a tak tu moc nejsem, ale mám tu pro Vás jednu mini rezecenzi. Před Vánocemi jsem si objednávala pár věciček z Lush na jejich eshopu. Věci mi došly asi do týdne, takže spokojenost. Objednala jsem sprcháč a pár balistek. O jedné z nich bude následující recenze....

Řekla jsem si, že když udělám všechny zápočty a půlku zkoušek v předtermínech, tak se hezky naložim do vany (nekoupala jsem se asi rok - sprchuju se). To se mi povedlo a tak jsem si v sobotu (22. 12. 2012) večer napustila horkou vanu a hodila jednu z balistek do vody.

Balistka Think pink
No jo, asi začínám být růžovejma doplňkama posedlá :D ale tak růžová je taky barva no :D

Balení
Balistka mi přišla hezky zabalená v lush papíru, takže z ní nepadal, žádný přebytečný odpad :D Jinak je taková hezká kulatá, teda taková oválnější koule a je docela velká (čekala jsem ji menší). Jinak její vůně jde cítit i přes obal. Je krásně růžová a s kytičkama navrchu.


Pěna, barva
Když jsem ji hodila do vody, tak krásně začala šumět a barvit vodu do růžova. Pěnu Vám však neudělá, takže trochu smůla.

Vůně
Když jsem ji dostala, tak mi voněla ze všech objednaných nejméně. Jako kulička voní víc intenzivně, když ji hodíte do vody, tak mi přijde vůně taková slabší, ale furt stále hezky. Voní hodně květinově, s nádechem vanilky. Vůně není vtíravá, hodně intenzivní ani těžká také ne. Takže ty co hledají přesně toto, tak super ideálka :)

Vše okolo
Když balistku hodíte do vody, začně šumět a zbarvovat vodu do růžova. Když se rozpouští, začnou se uvolňovat mini srdíčka, která Vám pak plavou ve vaně. Je to roztomilé, ale srdíčka bohužel klesnou na dno. :/

Cena
  • 95 /ks

Celkové hodnocení
Celkové hodnocení hodně dobrý průměr. Hezká vůně, ale na mne málo výrazná, barva nádherná, ale miluju pěnu, ale tu bohužel nedělá. Srdíčka takovej milej úlet. Balení je možná hezčí než ta vůně :) Asi si ji už znovu nekoupím

 A ještě jedna s kačenkama :)

7 komentářů:

  1. Na tieto srandičky do kúpeľa si brúsim zuby už dlhšiu dobu, problém je však ten, že uprednostňujem tiež sprchu... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky na to tak smutně koukám a pak to nekoupím, pač si řeknu, že to stejnak nevyužiju :) ale tak jednou za čas je to dobrej relax :)

      Vymazat
  2. jeee roztomile:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Lush mě moc láká! Jen se mi nechce to objednávat z netu... Zajet si tak do prahy a ošmuchat si to vše a pak si až vybrat :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)