DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 19. prosince 2012

Blondies22 od ledna 2013 v novém


Ahoj,

Dneska se mi brutálně nechtělo učit a nějak jsem přemýšlela nad vizí mého blogu. Inu dopadlo to tak, že se mi v hlavě objevila myšlenka, která se mi nezdá špatná a týká se ohledně budoucnosti blogu. Hlavně jsem přemýšlela o obsahu blogu a s ním spojeném názvu. Když jsem začínala před pár měsíci, tak jsem nečekala, že by se to mohlo začít rozvíjet. Ale je to tu a zdá se mi, že název blogu není dostatečně sofistikovaný a nevypovídá o jeho obsahu.


Mým současným cílem je, najít takový název blogu, který by jej vystihoval. Ano považuji se sice za beauty bloggerku, ale občas sem přispěju i novým outfitem, či jinou maličkostí. Proto chci změnit název, chci, aby něco o mně vypovídal.


Do budoucna to vidím tak, že chci rozjet trochu více sekci s nehtíkama, trochu přidat mého osobitého stylu nejen v líčení, tutorialech, ale i v outfitech a různých DIY, ale pořád zůstat hlavně beauty bloggerku, ale se svým stylem a nápady, kterých mám mraky, ale zdá se mi, že se sem nehodí vzhledem k současné koncepci blogu.



Proto Vás milé čtenářky prosím o pomoc...

  1. Pomozte mi vybrat vhodný název - anketa v pravém panelu
  2. Do komentářů pod článek, nebo do návrhů mi povědězte, co ode mne čekáte a co Vás zajímá
  3. Napište mi tunu připomínek, ať mám nějakou zpětnou vazbu

Takže toto by bylo dneska ode mne všechno. Poprvé prosím, komentujte, komentujte, ať práci neudělám zbytečně a ještě k tomu špatně. 


Užijte si den a za pár dnů ahoj!


2 komentáře:

  1. s tým názvom som na tom obdobne, ja som si bezmyšlienkovite "plácla" tamten a je to tam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mam ještě šanci změnit :D teď už alespoň vím, co to má být :D

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)