DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 7. prosince 2012

Dr. Belter krémy Bio-Classica plus

Čaute všichni,
Dneska tu je zase jedno nudné téma, krémy.... Ale zase na druhou stranu docela důležité a to na zimu. Pochlubím se Vám mou stálou jistotou a které už několik let používám.

Už jsem se zmiňovala o tom, že na zimu neexistuje, abyste si na sebe nanesly vysoce hydratační krém a pak šly ven (voda, kterou z krému buňky nasají v nich "zmrzne", pleť se vysuší a tvoří se rychleji vrásky). Proto Vám chci představit moje dva pečující krémy na zimu. Oba dva jsou výživnější formou klasických krémů ze stejné řady (Bio-Classica) a vhodné pro velmi suchou pleť nebo 30+.



Dr. Belter Bio-Classica Day Care Plus
Denní verze je hutná a trochu mastnější, než by bylo možná potřeba, přesto se dobře roztírá. Proto se také déle vsakuje, ale za to opravdu perfektně vyživý pleť. Dá se použít i pod make up, ovšem ale takový, který není hydratační, pak dělá mapky a celkově se s ním hůře pracuje. To ovšem není nic nepřekonatelného, pokud ho do pleti necháte dobře vsáknout. Voní po heřmánku :)


Dr. Belter Bio-Classica Night Care Plus
Noční verze je hodně hutná a také i vysoce výživná. Je ideální, když jsou velké mrazy a pleť je podrážděná, suchá a bez života. Výsledek po použití ráno je velmi znát. Na mne žádný jiný krém nemá takový účinek. Je mastný, ale nebojte se, že byste měly na polštáři mastné fleky. Voní jako krém, nijak zvláštně.


Oba dva krémy se dají použít i na ekzém. Jsou hodně výživné a mastnější, takže mu akorát tak prospějí.Vydrží mi opravdu dlouho, teď celý podzim jsem ještě dopoužívávala loňské (pokud nabíráte krém špachtličkou (viz obrázek), jako já , tak se nemusíte bát, že by se Vám krém zkazil a za rok by byl nepoužitelný).

Cena
  • Denní krém plus: 50ml/488 Kč
  • Noční krém plus: 50ml/525 Kč
K prodeji zde na eshopu, nebo ve vybraných kosmetických salonech

2 komentáře:

  1. Pro mě jsou tyhle krémy úplná novinka. A to jsem si myslela, že jsem největší patlalka na světě a znám všechnu kosmetiku ;). Každopádně parádní tip, píšu si ho na seznámek.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já je taky neznala, dokud jsem nezačala chodit na kosmetiku :) Asi nejlepší poměr cena/výkon :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)