DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 25. ledna 2013

Lednový Ladybox 2013

Zdravím všechny, 
opět s menším zpožděním, ale přece, mám tu pro Vás článek o lednovém Ladyboxu. Jak možná víte, je to můj poslední Ladybox, který jsem chtěla vyzkoušet. Říkala jsem si, že když vyzkouším tři, budu mít objektivní názor na právě na tuto značku.
No, ale dost řečí okolo, jdem se kouknout, co jsem dostala já...

Moje první reakce a na minikrabičku byla ve stylu, kruci, už zase ten odpornej pytlíček... a ještě takovej dosti malej? No tak jo... A docela znechuceně jsem otvírala balíček. Chápejte to tak, že se mi nelíbilo pouze to, že je to ZASE pytel...





A co teda jsem našla v pytli já?



Lumene řasenka pro zvětšení objemu - toto téma se mě netýká, takže jsem ji dala mamce :)

L'AMBRE lak na nehty - další do sbírky laků, ještě jsem ho nezkoušela, ale barva mě nijak nezaujala, mám skoro totožný, akorát od OPI. Tak uvidíme, sli se uchytí, nebo někoho obdaruju :)


Cosm'etika kompaktní make up - největší zklamání z celého boxu, bohužel se stala stejná chyba jako u Senzaboxu, make up je oranžový a pro mě nenositelný. Mám ho v odstínu 01, jen jsem ho dala na ruku a už jsem věděla, že kamarádi nebudeme. Kdyby ho někdo chtěl, napište si ;) 



Saloos hydrofilní odličovací olej - ano, tato značka mě opravdu dojímá, v každém boxu má zastoupení. Asi má malé tržby nebo co a musí se snažit nalákat zákaznice takto, no moc nadšená z toho nejsu, ale zkusím vyzkoušet, sli se dokáže vyrovnat mému favoritovi od Veld's.

Mary Cohr Creme NutriZen - thumbs up pro značku, kterou neznám, momentálně zkouším vzoreček od dr. Hauschky, který používám na noc, těším se, že je zase obměním. 

Mary Cohr Nouvelle Jeunesseb Contour Yeux - opět vzoreček, docela jsem za něj ráda, je to krém na oční okolí. Ten co mám teď od Janssen stojí za prd, tak konečně vyzkouším něco nového. 

Yves Rocher lesk na rty vanilka - toto bylo opravdu příjemné překvapení. Mamka mi loni k vánocům nadělila balíček od YR právě s vanilkovou vůní, ale nijak moc to nehydratovalo, tak některé věci mám ještě doma. Ale opravdu celá řada božsky voněla, takže spokojenost, navíc lesk je žlutý a takový ještě doma nemám :)




Celkové hodnocení
No nevím jak Vy, ale u mne Ladybox skončil. Ano tentokrát je číslo asi na stejné úrovni jako to minulé, ale furt asi od toho čekám víc a nějak mě to nechytlo. Z tohoto ydání navíc jsou opět pro mne některé produkty nepoužitelné (nevím, na co pak maj ten dotazník). Takže opět nic moc :(

Jak jste s Ladyboxem spokojené Vy?

10 komentářů:

  1. Jéé a já právě byla hrozně moc spokojená, naopak dneska mi dorazila SB a z něho fakt odvařená nejsem. Je to o věci vkusu, samozřejmě :) Recenze a názory na oba boxy mám kdyžtak na blogu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mi volali z pošty, že mi má dojít večer, docela se toho děsím...
      No, ale kdo by nebyl zklamanej z oranžovýho make upu a opětovně z toho, že tam narvali Saloos... Toto mě prostě nebaví

      Vymazat
    2. Tak Saloos mám moc ráda a nijak zvlášť mi nevadí, zvlᡚt když ty věci z předchozích balení nedám z ruky, ale oranžový pudr je na dvě věci. Já dostala krásný bronzer, takže taky proto ta spokojenost :)

      Vymazat
  2. tiež som nebola s Ladyboxom veľmi spokojná.. :(

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Já už jsem si právě ani tenhle LB neobjednávala a už asi neobjednám:) potěšil by mě ten lak a oční krém, ale myslím, že o nic nepřijdu, když ho mít nebudu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, uvažuji o předplatném LB na tři měsíce, jsem taky blogerka. Myslíš, že se to vyplatí, nebo jsi zatím s LB spíše nespokojená?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No LB je lepší než Senza, ale taky žádná sláva to neni, ale být tebou bych asi zkusila Greatbox, co tak sleduju tak tam dávaj věci prostě, který bys jen tak nevyzkoušela, kdežto tady v těch je 3/4 věcí z drogerek

      Vymazat
    2. Moc díky za tip, je vidět, že máš v kosmetice přehled :-)

      Vymazat
    3. nemáš zač :) ráda poradím

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)