DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 23. ledna 2013

Seriously? Father Christmas?!


Zdravím všechny milovníky vánočních vůní,
Sice je to už trošku takové out of topic, ale pochlubím se Vám svým úlovkem z povánočních slev z Lush. Výrobky za 50% ceny, no nekupte to, takže jsem si vybrala balistku a sprcháče :) (určitě Vám dám o nich vědět...)

Balistka Father Christmas

Barva
Barva je krásná světle růžová se třpytkami, když se začne rozpouštět tak dle popisku má vodu zbarvit do červena a pak do zelena. No o tom se dá polemizovat, ale já žádnou červenou ve vaně neměla, spíše opět tu růžovou a pak krásnou smaragdově zelenou s červenými třpytkami. Navíc, jak má Santa to bílé obočí, vousy a tak, tak přesně to udělalo krásnou jemnou, bílou pěnou, která na té zelené vodě udělala nádherný závoj a připomnělo mi to zasněžený strom... Jediný problém nastal, když jsem zjistila po vypuštění vany, že vana je zelená, ale tak Cilit Bang si se vším poradil okamžitě, ale stejnak trochu nepříjemné hned co se vykoupete, drhnout vanu.

Rozpustnost
rozpustnost je dobrá, protože je balistka doslova obří oproti ostatním, tak se rozpouštěla trochu déle. Moc se mi nelíbila rozpustnost právě toho obočí a vousů, nějak se to rozpouštělo špatně a docela dlouho potom, co byl zbytek už rozpuštěný, tak mi tam plavaly bílé, ještě nerozpuštěné, kousky :( Ještě k těm třpytkám, jsou krásným oživením té zelené, ale jinak je to peklo. Až vanu vypustíte, tak se to usadí a nejde to dolů a to nejen z vany, ale tak i z Vás. Drhla sem to ze sebe asi 30min a stejnak sem měla od toho zašpiněnou postel.

Vůně
Tak tomu nemám co vytknout, voní nádherně, trochu vánočně, ale to ani tak moc ne, ale prostě koření a květiny. Daleko lepší než balistka Think pink (článek zde). Ale co tomu musím vytknout, že poté co se rozpustí už opět tak nevoní, nevím sli toho chcu moc, ale prostě ta vůně je hodně slabá a po 10min válení se ve vaně, jsem necítila skoro nic.

Cena
  • cca 50 Kč/ks po slevě

Celkové hodnocení
Tuto balistku bych zhodnotila jako nic moc věc. Pokud, bude v nabídce za rok určitě si ji nekoupím. Opravdu totiž netoužím po tom, drhnout zelenou vanu a ze sebe třpytky, obzvlášť když ještě voní lépe v celku, než ve vodě. Jinak krásný efekt se tomu upřít nedá. A popravdě, jsem ráda, že jsem si ji koupila ve slevě a né za plnou cenu před vánoci.
Doma mám ještě jednu poslední balistku, tak uvidíme, sli na ně změním názor, ke kterému jsem přišla, když jsem už vyzkoušela dvě...


5 komentářů:

  1. Ahoj, mám podobnou zkušenost se třpytkami, měla jsem jich plnou vanu a na těle zůstali i po důkladné sprše ještě do druhého dne. Rozhodně je budu kupovat dál, ale bez třpytek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sem myslela, že mi hrábne, furt toho mam plnou postel :D
      No já asi budu raši zkoušet už jen pěny...

      Vymazat
  2. Na výběr je v Lush všeho dost, takže pro mě určitě zkušenost a teď už jen beztřpytkové kousky. Kde jsi ho koupila? V brně přece Lush není, nebo už jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem na http://www.lushcz.cz/. Jinak asi přesedlám radši na pěny a všechen sortiment tak nějak se pokusím ozkoušet a doufám, že si najdu něco, co budu ráda objednávat .)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)