DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 18. ledna 2013

SWAP! Terez z Missbeautyaddict a Blondies z BlondiesBOOK

Ahoj kočky,
Koněcně je to tu, některé jste možná zaregistrovaly, že Terezka z Missbeautyaddict chtěla s někým udělat SWAP (tedy výměnu) a zadařilo se a vybrala si mě...



Tématem SWAPU bylo: "I'm a woman and I love it!"
Jediný limit byl 30 Euro čili našich 750 Kč... 


Tak a co jsem v balíčku našla já?


Lesk na rty Gosh
Na první pohled jsem se do něj zamilovala a asi mě to jen tak nepřejde, barva je super, nelepí a nádherně voní, takže si ho teď furt patlam na pusu :D Jsem na něm trochu závislá a to ho mám den :D


Laky na nehty Gosh a Pupa
Lak od Gosh má nádhernou barvu takovou modro-fialovou, hezčí jsem za poslední dobu neviděla, bude nádherný na léto. Už jsem ho zkoušela a perfektně kryje. Už se těším, až mi dorostou drápky a já ho budu moct nosit :).
Lak od Pupy je přesně takovej, jakej u nás v drogerce není, podobnej má sice Dermacol, ale ten je do růžova, kdežto tento do modra, navíc ho můžu kombinovat s tím od Gosh... :)

Tužka na oči Pupa
Taky se mi moc líbí, která holka nemá ráda když se něco třpytí :D Navíc, takovou žádnou doma nemám a tato se mi hodně líbí. Je stříbrná metalická s jemnýma třpytkama. Takže Teri, zase boduješ :D


Třpytky Black ONYI
Tršoku jsem je v balíčku čekala (dle množství, které má Terka doma), jsou krásné zlaté a asi nejčastěji je budu používat na zdobení nehtů :)

Vosk Yankee Candle
Jeden ze dvou nejkrásněji vonících vosků/svíček, ke kterým jsem si čuchla. Na ten první bude brzo recenze ;)  Dala jsem si ho pod polštář, krásně voní čerstvě vypraným prdlem, usušeným venku a vybělenym na trávě. Opravdu nádhera, doufám, že mají eshop a dováží do Česka :) Pokud ne, zaúkoluju kamoše a ten mi tohold bude muset přeposílat :D

Zlatá crazy náušnička
Vždyky se mi takovéto věcičky líbí, jen je problém, že je moc nenosím, ale toto k nějakému černému outfitu do klubu snad někdy vezmu. přes den nenosím snad nic jiného než perličky, nebo decentní malé kroužky :)


Z celého balíčku jsem naprosto nadšená, protože se mi Terka trefila do vkusu se vším. Lesk na rty momentálně asi už nevytáhnu z kabelky, protože nádherně voní a furt si ho olizuju ze rtů :D Vosk ten voní naprosto božsky, škoda, že u nás v ČR nejsou takové svíčky, jinak bych asi vykoupila půlku obchodu :D O lacích na nehty ani nemluvím, Terka vybrala nádhernou modro-fialovou barvu, která bude super na léto, až mi narostou moje ulámané nehtíky a třpytkatej, přesně takovej jsem si chtěla koupit, ale nechala ho v drogerce, takže splněný sen. Tužku na oči okamžitě vyzkouším, až budu líčit mámu na ples (strašně se mi líbí jak je krásně kovová a ty třpytky, že jsou v ní decentní). A v neposlední řadě zlaté třpytky, ty využiju jako manikérka hravě jako zdobení nehtů, nebo jak právě Terka, udělám si z nich někdy linku. A naušnička, pro tu najdu využití, až půjdu do klubu :)

Terčin článek o tom, čím jsem jí obdarovala já najdete ZDE.

Užijte si pátek a já fičím plesat na bráchův maturiťák, pááá

P.S. Na všechno určitě bude časem recenze ;)

17 komentářů:

  1. Svíčky i vosky YANKEE CANDLE u nás v ČR k prodeji jsou :) máme u nás obchůdek jménem INSPIRACE a tam je prodávají.. Některé opravdu moc krásně voní:) mám je doma v zásobě:) nádherně provoní celý pokoj, některé i celý byt:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt?? Já to nikde neviděla... a kde - teda v jakým městě? děkuju :)

      Vymazat
    2. V Otrokovicích, jestli ti to něco řekne:) kousínek od Zlína.. tam je taky potkávám.. a taky v Praze, Brně, Uherském Hradišti :)

      Vymazat
    3. No já teď trochu pátrala a paradoxně se to prodává tam, kam vůbec nechodím :D

      Vymazat
    4. tak už víme, kde to vázne:D ..

      Vymazat
    5. Myslím,že jsem je viděla v Praze v OC Flora na Vinohradské ulici.Ale i jinde v Obchodních centrech v Praze.

      Vymazat
  2. Pěkný swap:) Yankee candle jsou k dostání tuším v Harfě...v ČR určitě jsou, zapátrej na blozích nebo na googlu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle ma vypadat spravny SWAP obe krasne veci:)

    OdpovědětVymazat
  4. myslím že se vám SWAP fakt povedl, kdybys měla náladu ještě na nějaký, na blogu u sebe mám článek kde se zapisují zájemci :)

    OdpovědětVymazat
  5. YC se prodává v Česku. V Albi, v OBI, Potten and Pannen a mají i stránky http://www.yankeesvicky.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jéjo :)) lesk vyzerá fajne ako aj ostané veci :)

    OdpovědětVymazat
  7. keby polovicu veci z tade ona nedostala zadarmo..

    OdpovědětVymazat
  8. Ako nič proti Tereze nemám, ale čo ti poslala vôbec to neni za 30€ :) A YC sa predáva u vás a máte väčší výber než my :)

    OdpovědětVymazat
  9. moc hezké věci jsi dostala, ale mě by se líbil balíček, který si poslala ty jí ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné balíčky :).. Těžko říct, který balíček je obsahově lepší !

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)