DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 2. ledna 2013

Yves Saint Laurent Rouge Volupté

Čute všechny,
Vítám Vás u svého prvního článku pro rok 2013. Po dlouhé době tu je opět jedna z mnoha připravovaných recenzí na rtěnky, které jsem si hodně oblíbila ke konci roku (přestože některé kousky vlastním už skoro rok).

Celkově bych popsala rtěnky od YSL za docela kvalitní, záleží po které řadě sáhnete, máme doma s mamkou i takové, po kterých by ani pes neštěkl, protože jsou přímo tragické (nedají se ani nansét, strašně lepí apod.) Ale zpátky k těm, o kterých bude recenze.
Rtěnky Yves Saint Laurent Rouge Volupté #7, #13 a #26



Pigmentace
Rtěnky už z obrázku působí  hodně hutně a pigmentovaně a to že jsou a pořádn+. Pigmentace je dokonalá, stačí tenká lehká vrstva a rty Vám krásně zahalí do nádherné barvy. Takže s touto rtěnkou nemusíte šudlit 5min po rtech, aby na nich něco bylo.

Konzistence
Rtěnka sice na obrázku vypadá hutně, jak dobře je pigmentovaná, ale opak je pravdou. je velice jemná a máslová a vydrží hodně dlouho (pokud Vám ovšem ta rtěnka nechutná, tak jako mně, si furt žužlu rty). Proto stačí po rtech lehce přejet a budou plné barvy, pokud chcete spíše jen rty trochu zvýraznit, naťupejte si trochu na rty a prstem rozetřete - nádherný efekt přirozených rtů, akorát 100x hezčí :)

Hydratace
S tou to není až zas tak slavné. Trochu vysušuje, ale to jí nemůžete mít za zlíé, když má tak plnou barvu. Všechno pohodlně vyřeší balzám na rty, předtím než ji nanesete. Aji přes něj vydrží dlouho a neslije se do vrásek, když začne vysychat.

Nanášení 
Nanášet se dá i bez zrcátka, ale bacha, ať Vám nesjede ruka, bylo by to trochu vidět díky její pigmentaci.

Balení
Je naprosto dokonalé, takhle si představuji balení luxusní rtěnky. Krásně vidíte jakou právě držíte v ruce, díky barevnému proužku a tak nemusíte všechny zkoumat a otvírat. Ty novější už mají i zabudované minizrcátko, se kterým se v pohodě namalujete pusu. Balení se mi zdá hodně luxusní a elegentní.

Cena
  • 860 Kč/ks
Celkové hodnocení
Rtěnky vlastním v odstínech #7, #13 a #26. Všechny jsou krásně pigmentované nude barvy. Nosím je hodně často běžně do školy, protože nejsou moc výrazné. Navíc mají jednu obrovskou výhodu protože jich stačí na rty dát tak málo, vydrží strašně dlouho. #7 už mam skoro rok a skoro vůbec mi neubylo, takže pokud chcete investovat to dražší rtěnky, která Vám vydrží, toto je přesně ona. Pro mne jsou to absolutní jedničky, které miluju a všem je vřele doporučuji.






Tak kterou si možná někdy koupíte i Vy?

12 komentářů:

  1. Tieto rúže zatiaľ v repertoári nemám, ale tá 7 ma riadne zaujala, takže ju omrknem v shope....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ju neměla do té doby, než jsem ji viděla u Elle Fowler a zaujala mě barva a pak v obchodě jsem už měla jasno a bylo jen otázkou času, kdy pořídím další :)
      Tak snad se ti budou zamlouvat :)

      Vymazat
  2. Krasne farbicky, aj ked uprednostnujem skor tonovacie ruze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těm já asi nikdy nepřijdu na chuť, ledaže je to balzám na rty. Mi to přijde dycky takový moc mdlý a já mam hodně pigmentované rty, tmavě rudé, takže ani Chubby stick od Clinique na mně vypadá jak průhlednej balzám na rty :(

      Vymazat
  3. tuhle bych si tak chtela poridit:)
    krasne barvy!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vřele doporučuju, počkej si až budou slevy v Marionaud, já na dvě měla slevu 20% což u jedný dělá -170 Kč ;)

      Vymazat
  4. no krásne.. mne sa hlavne páči ten ružový.. snaď aj u nás ho nájdem

    prosím sleduj môj blog.ďakujem
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určo ho najdeš a kdyžtak na netu je dneska všechno :)

      Vymazat
  5. krásne sú:) 7 je prekrásna:)
    najnovšie sa mi od nich páči 30...:D ale ešte žiadnu nevlastním...len čo som videla swatch:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já 30 držela v ruce a s těžkým srdcem jsem ji tam nechala, pač jsem kupovala už tu 26 a 13, ale vim, že se pro ni vrátim a to hodně brzo :D

      Vymazat
    2. asi si na ňu našetrím aj ja...:D aj keď momentálne mám veľa rúžov...:D

      Vymazat
    3. Růžové není nikdy dost :D

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)