DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 7. února 2013

Krém na ruce s vůní vody do ostřikovačů?

Zdravím všechny,
Dlouho tu nebyla recenze na nějakou věci z nedekorativní sekce a tak je čas to napravit. Ty z Vás, které si pravidelně objednávají Ladybox už určitě doma jeho vzorek mají. Já konečně vzorek dovypotřebovala (je docela velký, měla sem ho asi měsíc) a tak Vám můžu s klidným srdcem poreferovat, jak to vidím já.


Lavera Basic Sensitiv krém na ruce

Konzistence 
Lavera je krém, ne žádný gel. Proto od něj očekávám, že bude normálně - přiměřeně hustý tomu, čím by měl být. Je to opravdu leký, ikdyž trochu hutný krém, ale nepředstavujte si zase nějakou Niveu. Viděla bych ho tak na tu střední klasiku, nic šíleně hutného a mastného, ale ani nen nic lehkého a nic nedělajícího.

Hydratace
Hydrataci srovnávám dycky s mojí modrou krémovou Neutrogenou, kterou považuji za dosavadní top toho, co jsem už vyzkoušela. Oproti právě Neutrogeně, se nezdá být takovým propadákem, ano hydratuje méně, ale není to tak hrozné, narazila jsem na dražší a daleko horší. Ale do zimy je pro mne slabí na jaro a podzim pro mne ideál. Vsakuje se rychle a pokožku nechává krásně hebkou.

Vůně
Vůně, jedna z věcí, kterou řeším mezi prvními, no přece mi nebudou smrdět packy, no ne? Bohužel s tímto se tajemná Lady nijak moc zvlášť netrefila. Ale každý se někdy utne a navíc, jak má vědět, že zrovna mne vonět nebude. Takže nic jí nezazlívám a nedávám jí za to vinu. Ale k věci, vůně mi přijde otřesná. Doopravdy mi to připomíná vodu do ostřikovačů, kterou nesnáším a proto si na léto koupím melounovou. :D Proto se za tímto krémem ani neotočím, mám z toho dycky husinu, jen jak ho cítím :D

Celkové hodnocení
Celkově krém je dobrý, rozhodně bych ho doporučila těm, komu by nevadila ta šílená vůně. Ve všech bodech obstál na výbornou, právě až na vůni. Vzoreček 20ml se v tomto případě u mne jevil jako naprosto dostačující, protože jsem krém zkoušela měsíc. Víc k tomu asi není co doda.

Mějte se krásně, pá pá :)

Tak schválně, komu z Vás tento krém taky taky "božsky voní"? :D

4 komentáře:

  1. :) tento krémik mám tiež, tú istú vôňu...spočiatku mi tiež nevoňal...ale naozaj, že vôbec... a potom neviem, čo sa stalo, zrazu mi vôňa začala voňať a používam ho každučký deň. Neutrogenu som ešte nemala, ale preferujem takéto menej mastné krémy, ktoré zároveň dosť dobre hydratujú, takže koniec koncov som VEĽMI spokojná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře Ty :D mi to furt smrdí stejně :D ale zkus Neutrogenu krém fast absorbing, light texture a nebo pštrosí krém :) ty sou super a do zimy můžu doporučit :)

      Vymazat
  2. Ja som neskutočne prieberčivá čo sa týka krémov na ruky... jednoducho musí voňať :) :)

    Pozývam na Giveaway ktorá prebieha u mňa o krásne sako Gai Mattiolo: http://spwfashion.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)