DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 17. února 2013

NevO Dead Sea Spa tělové máslo Milk and Honey


Čaute dámy,

Včera jsem slíbila recenze a tak plním, to co jsem slíbila. Je tu další recenze, ale tentokrát z jiného soudku, abych Vás neunudila k smrti :D

V jednom z Ladyboxu jsem našla tělové máslo, pro mne známé značky a teď Vám hodlám říct, svůj názor.



NevO Dead Sea Spa tělové máslo Milk and Honey




Balení

První co mne hodně zaujalo, byl hezký a elegantní design. Ten se jim opravdu povedl i použité barvy, jen co mi vadí je, že jaksi popisek na kalíšku je tence a zlatě, takže si moc nepočtete. Ale to jsem tomu byla ochotná odpustit, protože vždycky si pamatuju to, co mám doma. Další nevýhoda, pokud máte delší nehty, tak se Vám bude máslo špatně nabírat a bude zůstávat pod nehty (ble, fuj, hnus nesnášim :D) a to vše díky úžasnému tvaru kalíšku.



Konzistence

Konzistenčně mi moc máslo nepřipomíná, je daleko hutnější a tužší. Ale zato nádherně voní (přesně jak píšou milk&honey, vůně je lehká, ale intenzivní, tak že ji i ze sebe cítíte). Kvůli tomu, že je tak hutný, tak se i špatně roztírá, ale zase se rychle a dobře vsakuje a nechává pokožku sametově hebkou. Při roztírání Vám dá hodně zabrat, jak je hutný, docela se musíte snažit, abyste ho dobře rozmazaly.



Hydratace

S hydratací je to trošku horší. Máslo spíš vyživí, než hydratuje. Navíc jsem vždycky měla pocit, že jsem po něm vysušená a trochu jsem i měla napjatou kůži. Takže hydratace nic moc, ale pokud potřebujete udělat sametovou kůži, která nádherně bude vonět, pak prosim.



Cena

  • 700 Kč za 250ml



Celkové hodnocení

Když to vezmu od A po Z tak hydratace nic moc, balení hezké, ale trochu nepraktické, konzistence dobrá, že Vám nikde nic neteče, ale zase je to fuška ho rozetřít. Vůně se mi strašně líbí stejně jako sametová pokožka, když si na ni pak šáhnu, ale že bych si toto máslo měla kupovat za 700? No tak to nehrozí, jsem ráda, že byl v LB a že jsem za něj nedala šílenou pálku, pač to bych byla asi hodně naštvaná.

Co Vám však od této značky můžu doporučit je Krém na ruce & tělo koupit můžete zde za 350 Kč/230ml (perfektní hydratace a nádherná vůně). Nebo Olejíček na změkčení nehtové kůžičky (má zázračné účinky na záděry - vyzkoušeno!) zde za 200 Kč.



Nějak jakože jsem zapomněla před totálním spotřebováním vyfotit konzistenci, tak pardon :)



A řekněte mi, kdo by si tohle koupil za 700?



4 komentáře:

  1. Za 700 Kč bych si tohle tedy nekoupila ani náhodou.Na vyzkoušení v LB dobré, ale do plného balení bych nešla.

    OdpovědětVymazat
  2. :) mne sa práveže toto maslo zapáčilo, síce 700kč by som zaň ako študentka nedala:)) ale okrem toho horšieho rozotierania nemám námietky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jde na tom krásně vidět, jakou to má asi výrobní hodnotu, když to s klidem dali do LB...

      Vymazat
  3. Za jeho cenu by som si ho veru ani ja nekúpila... ale na vyskúšanie v Ladyboxe... prečo nie :)

    Pozývam na Giveaway o krásne sako Gai Mattiolo: http://spwfashion.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)