DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 23. února 2013

Povzbuzující abrazivní sprchový gel s mátou a malinami Nature Secrets


Čaute všechni, kdo právě teď lenošíte,

Můj snad poslední totálně vyšťavující týden je teď za mnou a tak doufám, že to bude s časem na Vás o dost lepší. V tom všem spěchu jsem úplně zapomněla postnout připravenou recenzi. Teď jsem udělala takovou menší revizi doma a pár věcí vyhodila (prázdných lahviček, starých krémů apod.).

Jednou ze spotřebovaných věcí je i tento sprchový gel. Trošku jsem litovala toho velkého balení, které se zdá nespotřebovatelné, ale konečně se mi to po x měsících povedlo (nevím proč, ale nějak mi vždycky stačí málo sprcháče a nemusím jím plýtvat).



Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry od Oriflame






Balení

Stálá klasika, co chcete vymýšlet na balení sprchového gelu. Klasická průhledná lahvička, což oceňuji, protože nesnáším, když musím zkoumat proti světlu, kolik že toho sprchového gelu ještě v lahvičce je. Co se mi opravdu líbí, je krásná etiketa s malinami. Mňám!



Konzistence

Konzistenčně je to klasický sprcháč, možná o trošku hustší. Obsahuje zelené peelingové kuličky, kterých se mi tam zdá docela málo a kvůli tomu jsem měla sprcháč za nějaké dva měsíce pryč, protože jsem si musela nalít skoro plnou hrst. Jinak všechno bylo moc příjemné.



Vůně

Neřekla bych, že mě tato vůně probrala, ale byla fakt příjemná, možná i na tento typ vůně hodně intenzivní, což nemám ráda. Byla nádherná malinová s trochou máty. Ale že bych si ji nějak zamilovala, to tedy vůbec ne.



Účinek

Když zhodnotím kolik těch peelingových kuliček v sprchovém gelu je a kolik jsem ho na sebe kvůli tomu pokaždé vyplácala, tak stejnak nic moc. Nějaký efekt tam byl, ale žádná sláva to nebyla. Zůstanu hezky u starého dobrého peelingu jednou za čas, nebo si radši koupím sprcháč od Adidas, který opravdu dobře pění, je v něm daleko lepší poměr gel/kuličky a nespotřebuji ho tři tuny na jedno umytí. Jinak jsem zapomněla zmínit, že trochu vysušuje, což je pro mne docela problém a proto ekzematikům ho opravdu nedoporučuji.



Cena

  • 119 Kč/250 ml
  • 189 Kč/400 ml



Celkové hodnocení

Když to vezmu průřezově, tak pro mne podprůměr. Jediné co se mi opravdu na něm líbí je vůně, ale tu moc dlouho čuchat nevydržím. Takže za mne rozhodně ne a dávám si do seznamu splněno a víckrát ne, děkuji. A jak to tak vypadá, tak se se značkou Oriflame už nadobro rozloučím.


Jaký abrazivní sprchový gel máte vyzkoušený Vy?

6 komentářů:

  1. Ja z peelingov dávam úplné prvenstvo tým od Manufaktury. Sú úplne dokonalé! Pripájam link na moje peelingovanie aj s receptom na jednoduchý, doma vyrobený peeling:)
    http://alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk/2012/11/pouzivate-peeling-ja-ano-to-rada-casto.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ještěže jsem si ho nekoupila...

    OdpovědětVymazat
  3. Taky tento sprcháč mám a jsem nadšená z té vůně, jen mi vadí, že Oriflame speciálně tohoto sprácháče dává do lahviček méně než u ostatních vůní... :-/

    OdpovědětVymazat
  4. už som tento sprcháč vyskúšala:) mne celkom vyhovuje:D, ale tak ja na sprcháče až taká náročná nie som,...ale najradšej mám od Nivey taký olejosprcháč...:D

    OdpovědětVymazat
  5. Jeej tento mám akurát otvorený a úplne ho zbožňujem!! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)