DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 27. února 2013

Trocha slávy pro....

Čaute kočky, 
Za chvilku musím jít vařit a tak přemýšlím, nad dnešním článkem, pročítám své oblíbené blogy a najednou mě to napadlo, že bych Vás mohla seznámit s mýma oblíbenýma blogerkama, s některýma si ráda píšu i mimo blogerskou scénu, jiné tiše z povzdálí sleduju u dalších jsem hodně aktivní a mám k jejich tématům co říct :)


Justina z JustForFun
Justinka mě nějak vyhrabala v našem velkém blogovém světě a já pak objevila i její blog, který mě hodně zajímá. Orientuje se na recenze a přírodní kosmetiku. Objevují se u ní na blogu kousky, které bych si já sama asi jen tak nepořídila a prošla kolem nich. Dokonce jsem díky ní zašla i do Loccitane (díky ti ;)) Co se mi na tomto blogu líbí, že kosmetikou, kterou recenzuje tak nějak vybočuje ze stáda česko-slovenské blogové scény.

Petush z Petushbook
Peťulka je poslední dobou mojí nejoblíbenější bloggerkou. Hodně se zlepšila a postuje články o věcech, které vůbec neznám, nebo jen tak z povzdálí. Co u ní miluju, tak jsou to různé vychytávky (antibakteriální gel na packy s vůní růže, včerejší článek o keepcups,...), vždycky mě něčím dostane a já mam pocit, že to musím mít (chudák moje kreditka). Jinak se mi s Peťulkou super kecá a je moc příjemná a ukecaná, jako já :D

 Poslední bloggerka, která rozhodně stojí za zmínku je Nat. Líbí se mi její outfity a je taková divočejší, což bych si přála občas být i já (oproti ní jsem jak stará konzerva). Co mne také zaujalo, jsou líčení, která mě inspirují k vlastní tvorbě a mám pak chuť zkoušet něco nového. Mimo jiné Nat může za mou jedinou army košili, co mam v šatníku, strašně se mi totiž zalíbily její studded košile :)


Tak co dámy, znáte některou z těchto bloggerek? Co si o nich myslíte? :)

Připomínám GA ZDE



3 komentáře:

  1. Lucik, to vieš, že sa sledujeme navzájom :D dievčatá poznám obidve, a som nesmierne poctená, že si ma spomenula :*

    OdpovědětVymazat
  2. Ďakujem Ti krásne Lucka:)) veľmi si to vážim a takisto poznám obe dievčatá... :)) aj ja ťa rada sledujem:D a poslednú dobu sledujem málo blogov(neni čas:D), ale tvoj si kuknem vždy a rada:))

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji jen Petush :) .. je rimmel agentka jako já :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)