DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 19. března 2013

Chanel Le Vernis Nail Color #371 Fracas

Zdravím všechny,

Jedna slečna mě prosila, abych napsala recenzi na současnou jarní kolekci od Chanelu. Prvně se vrhneme na lak na nehty, který teď pořád nosím. Strašně jsem si ho oblíbila a jen tak na něj nedám dopustit. Tato barva se mi ze všech tří asi hodila nejvíce, ale měla jsem chuť si koupit všechny tři (typicky :D)


Chanel Le Vernis Nail Color #571 Fracas



Pigmentace a aplikace

Lak v lahvičce je krásně sytě růžový a na nehtu tomu ani není jinak. Krásně kryje, a pokud dáte jednu tlustší vrstvu, tak by i mohla bohatě stačit (záleží, jaký použijete podkladový lak). Dvě vrstvy jsou naprosto v pohodě, lak rychle schne i tvrdne, takže s ním nemám takový problém jako s OPI, které na mně hůře schnou.

Výdrž

S výdrží to opět hodně záleží na podkladu. S jedním podkladem mi to nevydrželo ani hodinu, s druhým ani ne den a s třetím (China Glaze podkladový lak), tak ten pro jistotu vydržel týden: D Takže jsem opravdu trochu musela hledat, ale jakmile jsem našla, zázrak byl na světě a já se laku nemohla nabažit. Ve všech vlastnostech nakonec obstál na jedničku, i když jsem s tou jeho výdrží trochu bojovala a pomalu začala Chanel proklínat, že udělal na ho*** lak :D

Cena
 679 Kč/ks Douglas

Celkové hodnocení

Co čekáte od highend laku? Aby všechno bylo perfektní, a to v tomto případě je. Nemám k němu ani jednu výtku. Jen snad jedinou drobnost, nesnese se se všemi podklady (s některými si odlupuje, s některými drží perfektně, ale tak to má většina laků na nehty). Jsem s ním moc spokojená a jsem z něj naprosto unešená a fakt dumám nad tím, že koupím i možná dva jeho kolegy ze stejné kolekce.


Tak co dámy? Má už některá z Vás nějaký lak z jarní kolekce?




 Lak odpovídá barvě v lahvičce a na spodním obrázku je podoba laku asi nejvěrohodněji zachycena (fotí se to strašně blbě)


11 komentářů:

  1. Vypadá pěkně, ale já jsem si pořídila lak z jarní kolekce Lancome a s tím Fracas jsou si docela podobní, takže jsem do Chanelu už nakonec nešla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě na ně koukala a se mi nezdály zase vůbec podobný :D
      ale to je věc názoru :)

      Vymazat
  2. paráda, možná si ho koupím:)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně po tomto odstínu jsem nedavno šla. ALE. V Sephoře v Letňanech už nebyl k mání a Douglas mi pořád cpal odstíny jemu podobné. Nakonec jsem vsadila na své milované Essie a koupila si naprosto jiný odstín. Na to sednout na metro a dojet do dalšího OC jsem byla až příliš líná.
    Ale musím uznat, že mi leží v hlavě. Vypadá vážně nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já zas můžu říct, že stojí za to, já kolem něj chodila týden a půl a pak se jenmodlila, ať ho ještě maj :D

      Vymazat
  4. Měla jsem pár Chanelů, ale ve výsledku mi nepřišly lepší než třeba OPI. Bohužel žádný lak nevydrží dýl než 5 dní...
    Ať jde seminárka hezky od ruky :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, no já zas zjišťuju, že některý barvy u OPI opravdu neseženu. A s těma lakama, bude teď někdy článek, jak si správně nalakovat nehty, aby lak dlouho vydržel :)

      Vymazat
  5. To je božská barva :O ... Mám možná podobný barevný gel od Topnails.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)