DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 6. března 2013

Chanel Rouge CoCo Charactére #45

Ahoj krásky,
Konečně se vracím zpět s recenzemi na dekorativní kosmetiku. Vrhneme se na něco, co jsem si oblíbila tento podzim a zimu, nebrala jsem to jako trend, ale prostě se mi to líbilo, tak jsem tmavé rtěnky začala nosit. Poprvé jsem tuhle rtěnku viděla na Elle z Allthatglitters21, trochu zapátrala, prozkoušela různé rtěnky v těchto barvách a Charactére #45 byla jasný vítěz.

Balení
Chanel, co si asi tak dokážete pod tímto pojmem vybavit ve smyslu balení. Černá klasika se zlatým dekorem. Neurazí, je prudce elegantní a působí luxusně. Přesně tak, jak bych to od této značky čekala. Nějakou šílenou originalitu od nich vůbec nečekám, a proto jsem spokojená, že se drží jejich stálé klasiky, kterou zbožňuji. Navíc vždycky takhle poznám, jakou právě držím rtěnku v ruce.

Konzistence a hydratace
Rouge CoCo jsou krémové rtěnky, trošku méně hydratační než Rouge Allure, ale za to zase déle vydrží. Na rtech je hodně příjemná, přestože obsahuje třpytky, tak neškrábou a nezůstávají na rtech, tak jako u levnějších rtěnek. Pak také se dobře roztírá a nerozpíjí se, jo mam ji hodně ráda. 

Pigmentace
S pigmentací musíme brát v úvahu, že to je hnědá rtěnka, která obsahuje třpytky. Proto úplně brutální krytí, jako od korektoru se čekat nedá, ale je krásně pigmentovaná, nedělá čmouhy ani žmolky. Na rtech mi tak ty cca 4-5h vydrží, třpytky samozřejmě vydrží déle, pokud je nesetřete, ale tak to dělá každá. Třpytky nejsou nějak velké, jako v lesku na rty, ale zase nejsou úplně drobné, aby tvořily tzv. shimmer. No posuďte samy, já bych se možná přikláněla k tomu, aby ty třpytky do ní dávali menší a spíš tedy do verze shimmeru, ale ne úplně.

 Jedna vrstva

více vrstev (cca 3-4)

Cena
  • Cca 750 Kč/ks

Celkové hodnocení
Pro shrnutí, k Chanelu snad nikdy nedokážu mít výtku. Všechny jejich produkty miluju a ještě jsem si od nich nekoupila špatnou věc. Proto, jsem se rtěnkou moc spokojená a rozhodně pořizuju další v jiných barvách (doma už jednu další mám, kupovala jsem ji ještě před touhle). Pokud můžu říct, ano do této rtěnky se vyplatí investovat stejně jako do všech ostatních produktů Chanel. Za mne má tato kráska plný počet bodů.

Tak co dámy, líbí se Vám? Máte už nějakou Rouge Coco ve své sbírce?

Připomínám GA ZDE



8 komentářů:

  1. veľmi tmavý na mňa ale chanel :D

    OdpovědětVymazat
  2. Lucik, je to krásavica rovnako ako ty :) túžim po nej asi ako každá žena, ale stále sa vynorí nejaká vec, ktorú uprednostním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nákupy u Chanelu se nesmí plánovat :D obvzlášť ne rtěnek, vždycky totiž se přemlouvám, abych si je nekupovala

      Vymazat
    2. tak to poznám, koľkokrát som nabehla do obchodu nastavená na kúpenie určitej veci a v obchode mi prišlo ľúto vysoliť veľkú sumu za danú vec :D preto väčšinou objednám :DDD

      Vymazat
  3. Tak ta je krásná :) já zatím žádnou z ,,dražších,, rtěnek nevlatním snad jednou :) mám v plánu YSL :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak moje nazory na tuhle rtenku jsi četla včera u me v článku:-))
    Tak co bych tak ještě dodala..... :-)
    No asi možná to, ze pokud je to jen trochu možné, kupuji ve slevach:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)