DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 10. března 2013

Chanel spring collection 2013


Hello Beauties,
Včerejšek jsem strávila s rodiči na výletu do Rakouska a pak prací na seminárce z logistiky (yesssss, I did it!) a na zpříjemnění večera mě čekalo kino s kamarádkou. Tak trochu dneska nestíhám a článek je tu proto trochu později :)


Možná už jste si všimly, že se KONEČNĚ ve všech českých parfumerkách objevila jarní kolekce od Chanelu (jak jsem to postřehla, hned jsem musela naběhnout do Douglasu a nakupovat :D). Slintala jsem po ní hodně dlouho a nemohla se dočkat, až bude i u nás. Každý týden jsem proto chodila kontrolovat parfumerky, jestli už ji náhodou nemají.
Jakmile jsem ji viděla na netu, věděla jsem, že musím mít min dvě věci. Všechno je takové hezké, jemné a růžové, :D tak bylo jasné, že pudrový illuminátor a jeden z laků, budou moji. Rtěnky mají tentokrát nádhernou barvu, jenže jsou totálně matné, až se mi to nelíbí, tak jsem je tam prozatím nechala, ale pořád o některé z nich uvažuju.



Toto je celá Chanel kolekce pro jaro 2013, zdroj obr zde

A konečně moje úlovky… 





Nepodařilo se mi zachytiti přesně tu barvu, kterou doopravdy má (pravý obr), takže zdroj zde

Na co chcete recenzi jako první? (už je nějaký ten týden používám)
Připomínám GA ZDE

8 komentářů:

  1. Lucinka tak to v dobrom závidím,kásne úlovky :D (mimochodom kupovala si doma či v Rakúsku?) podobne si brúsim zuby na želatínový rozjasňovač od estee lauder z nasledujúcej letnej limitky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doma bohužel, v Rakousku jsem byla až včera a to bych nevydržela :D navíc jsme tam nenakupovali a byl to fakt výlet :)

      Vymazat
  2. Velice bych se primlouvala za recenzi na ten rozjasnovaci pudr, zvažují koupi, a recenzi bych si velice rada přečetla:-)
    V hledáčku mám stejne položky jako ty plus rtenku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze bude v týdnu, jinak ty rtěnky, se mi moc nelíbí, jsou divný takový až moc matný, že by mohl pigment zalézat do vrásek a jsou hodně vysušující ty rtěnky. .)

      Vymazat
    2. Mas na mysli ty rouge allure velet?

      Vymazat
    3. Ne ne, přímo ty, co jsou teď v kolekci jen :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)