DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 28. března 2013

L'occitane krémové mýdlo na ruce BONNE MÈRE med

Zdravím všechny,
Už dlouho tu nebyla recenze na nějaký ten výrobek spojený s péčí o ruce. Tak to jdu honem napravit. Protože nemám moc ráda tuhá mýdla a mýdla, která vysušují, tak jsem si řekla, že jednou zkusim koupit nechutně předraženou věc (chápejte tak, že jsem zašla do L'occitane, kde maj nechutný ceny) a uvidím, jestli bude stát za to. Inu tak tady je recenze...

L'occitane krémové mýdlo na ruce BONNE MÈRE med


Balení
Klasické plastové balení, u tekutého mýdla snad ani nečekáte nic jiného. Co se mi ale na něm líbí, je tvar lahvičky (působí tak anticky) a etiketa. Je jednoduchá a roztomilá, takže nemám nic, co vytknout, taková klasika, která neurazí prostě.

Vůně a mytí
Pro mě velice důležitý parametr při výběru mýdla, jak mýdlo voní. Tohle voní opravdu nádherně, medově, trochu sladce, ale vůbec ne nějak vtíravě. Je hodně jemná, vydrží chvilku na rukou a já si ji fakt zamilovala. Jinak, protože se jedná o krémové tekuté mýdlo, tak nepění nijak extra. Je lepší si v tomto případě ruce namočit a pak až aplikovat. To, že nepění šíleně moc, nijak velký problém není, jde na tom vidět, že je více šetrné.

Efekt
Jak už jsem říkala, pění méně, ale myje lépe než všechny mýdla, co jsem vyzkoušela (dokáže na jedno umytí umýt zaschlý swatch make upu na ruce, to umí jen málo které mýdlo). Takže jsem nadšená, navíc tak strašně nevysušuje (v zimě mi i praská kůže na kloubech, jak je suchá - AU!), takže zatím sbírá samé kladně body.

Cena
  • 325 Kč/ks 300ml

Celkové hodnocení
S tímto mýdlem jsem spokojená a opravdu ho mohu doporučit, je nejlepší, které jsem zatím měla. Ve vešech směrech obstálo na jedničku, až v jednom a to je cena. 325 Kč se mi zdá trochu moc na mýdlo. To je asi tak jediné. Kdybyste se mne zeptaly, zda si ho koupím znovu, tak řeknu rozhodně ano, sice stojí hodně, ale mýdlo na ruce tak často nekupuju (tohle používám v celém domě jen já). Takže za mne super!

Zkoušela jste už některá tato nová mýdla on L'occitane? Nebo uvažujete, že si ho pořídíte?

P.S. Zítra jedu na hory do Rakouska a asi tam nebude net, takže kdybyste se divily, kde jsem (až do pondělí tam budu), tak se neděste, neumřela jsem, jen jsem jaksi mimo civilizaci :D




6 komentářů:

  1. L'occitane je veľmi super, áno máš pravdu pri niektorých výrobkoch je cena dosť drahá ale zas tá kvalita. Všetky výrobky čo som mala boli super nenašla som na nich žiadnu chybu. :) Bloggerka_Danka

    OdpovědětVymazat
  2. už kvuli te lahvičky bych si ho koupila!!!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na netu píšou, že je to limitka, asi budu muset nakoupit do zásoby :D

      Vymazat
  3. Skvělá recenze. Já mám to "modré balení" a jsem s ním taky moc spokojená. Popravdě - zlákala mě hlavně lahvička, která je krásná, ale naštěstí i obsah stojí za to ;).
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)