DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 23. března 2013

My new make up bag

Zdravím dámy,
Venku je tak strašná kosa, že by ani psa z domu nevyhnal a tak sedím doma, zahrabaná do tun seminárek nebo u Vyprávěj, na kterém jsem se za poslední dva týdny stačila stát závislou. Doufám, že ty seminárky tento víkend dodělám, jinak mi klepne (v určitém směru je to vítězství, nepůjdu do školy a nebudu muset odevzdat všechny ty seminárky a projekty :D).
Pak jsem taky minulý týden zjistila, že opravdu nemám asi špatný vkus na oblečení. Abych to ujasnila, 15. - 17. 3. 2013 byly v brněnské Vaňkovce Fashion Days a módní přehlídky, letos je pojali na téma cirkus. Samozřejmě, když se něco takového děje, já nesmím chybět a tak jsem vyrazila podívat se, co je v obchodech nového. Po zhlédnutí přehlídky a zjištění, že všechno šijou na vychrtlý žirafy, jsem se rozhodla (což obvykle nedělám), že obejdu pár obchodů a podívám se po něčem pěkném na sebe (normálně nakupuju, jen když něco potřebuju). Krom toho, že jsem tři hodiny strávila něčím, co mě totálně vyčerpalo a málem i zabilo :D tak byl verdikt jasný. České obchody stále stojí za ho*** a tady nic neseženu. 
Nakonec přeci jen se mi ale povedl jeden úlovek a to nová make up bag. Moje stará už byla tak trochu na pokraji smrti (asi dostala lepru, pač z ní začaly odpadávat kousky všeho možného :D). Navíc byla taková trošku malá, ale to by nevadilo, alespoň jsem s sebou netahala trilion zbytečností. Nebudu to už dál obkecávat. Novou jsem sehnala v Carpise, je o dost větší, má kapsičku a hlavně vypadá k světu. Přece jen růžová s puntíky je trochu dětinská.

No inu, co na ni říkáte? Jaké taštičky máte Vy?

Připomínám GA ZDE






9 komentářů:

  1. Moc hezká taštička :) U nás svítí sluníčko ale je tedy pravda, že vítr fouká studený :(

    OdpovědětVymazat
  2. Taštička vypadá parádně a líp než ta starší:) S českými obchody souhlasím, nakupuju spíš už jen přes internet, kde všechno seženu kolikrát i za lepší cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už na nákupy v ČR fakt nemam nervy, nejlíp si dycky nakoupim někde v zahraničí, nejlíp anglie, rakousko

      Vymazat
  3. veľmi pekná, priestranné je! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si akorát odbyla většinu seminárek a projektů, tak snad to taky v pohodě zvládneš :) A zima je hrozná, už chci jaro :) Pěkná taštička mimochodem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musim no, ale strašně se mi nechce, musim se donutit si sednout a udělat to :D

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)