DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 25. března 2013

Sea of Spa vlasové sérum


Ahoj dámy,

Některé už z mého FB ví, že jsem dostala nabídku na spolupráci s jedním eshopem. Podmínky spolupráce byly velice dobré a tak jsem do ní šla. Měla jsem na výběr, vlasové sérum, nebo krém na nohy. Vzhledem k tomu, že už půl roku na sebe patlám krém na nohy, který prostě ne a ne ubývat, tak jsem zvolila vlasové sérum, protože mi začínal docházet můj vlasový olej Elixír Ultimate od Kérastase.



Vlasové sérum Sea of Spa



Co slibují na webu

V důsledku různých nepříznivých vlivů dochází k oslabení vlasového vlákna. K tomu, aby vlasy byly skutečnou ozdobou, nesmí postrádat sílu a lesk. Jedinečné vlasové sérum, složené z mimořádně kvalitních minerálů z Mrtvého moře a řady účinných vitaminů, vlasy vyživuje, hydratuje a zabraňuje jejich třepení. Dodává vlasům lesk, po aplikaci jsou silné, hebké a příjemné na dotek. 


Aplikace a balení

Balení je hezké, jednoduché a napůl praktické a napůl ne. Je super, že vidím do lahvičky, kolik toho ještě zbývá, ale zároveň se i trochu bojím, aby se lahvička nerozbila (působí tak křehce :D), mám totiž dojem, že je skleněná. Jinak nemám k ní výhrady, balení moc hezké. Aplikátor je klasická pumpička, taky k němu nemám výhrady, je to daleko lepší, než nějaké kapátko. Sérum dávám do již suchých vlasů, když jsem ho dávala do vlhkých a pak foukala, tak mělo tendenci mi vlasy trochu mastit, ale do suchých je prostě bomba.



Konzistence a vůně

Konzistenčně je sérum olejovitého rázu, ale není tak, jak to jen říct, těžké jak oleje. Stačí ho opravdu pár kapek (zapomeňte na jedno plné či více pumpnutí!). Vůně je hodně specifická, kořeněná, trochu mužská, ale nádherně mi to voní. Vůně po čase samozřejmě vyprchá, takže se nemusíte bát, že by to bylo cítit déle než dva dny.



Efekt

Část, ze které jsem opravdu nadšená. Nic podobného se ještě mým vlasům nestalo. Po nanesení do vyfoukaných vlasů, vlasy zacelilo, vyživilo a hydratovalo. Vlasy byly nádherně jemné na dotek, pružné tak jak jsem je ještě nikdy díky odbarvování neměla. Musela jsem sérum hned půjčit kamarádce (ahoj Hani :)) a ta je z něj stejně nadšená jako já. Vlasy si nebarví a udělalo stejný efekt. Přijde mi, že sérum i léčí moje roztřepené a lámající se konečky po zimě. Zkrátka něco úžasného.



Cena

  • 349 Kč/ks (50 ml), mně bylo poskytnuto sérum zdarma k recenzi
 
Celkové hodnocení

Když to tak hezky shrnu, balení hezké (akorát se opravdu trochu bojím, že jestli je ze skla, tak se mi rozbije, někde mezi tunou věcí v kufru), aplikátor praktický. Efekt úžasný a za cenu 349 Kč, opravdu paráda. Ani drahé přípravky neudělaly ten stejný efekt (a to že jsem ji vyzkoušela mraky!). Takže pokud sháníte něco na regeneraci, suché, poškozené, lámavé, třepivé vlasy, směle do toho. Za tu cenu se opravdu vyplatí a navíc vydrží minimálně rok. Takže je dobrá investice. Já už ho asi nedám z ruky.



Děkuji eshopu www.morespa.cz za poskytnutí séra k zrecenzování :)



Tak co dámy, jaké máte oblíbené vlasové sérum Vy (nemyslím olejíčky)?






sérum k zakoupení ZDE

2 komentáře:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)