DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 24. března 2013

TAG: Co mi v kosmetickém světě fakt nejde

Ahoj slečny, dámy a paní,
V našem malém, českém, kosmeticky bloggerském světě právě běží tag, který se týká, toho co nám nejde. I já jsem se rozhodla zapojit (furt odmítám napsat tu proklatou seminárku :D) a tak jdem na to :).

Trhání obočí
Může se to zdát jako paradox, ale na toto jsem dřevo. Díky bohu, za mou milovanou kosmetičku Ivetku, která vždycky mnou napáchané škody dokáže jako zázrakem napravit. Většinou si dokážu vytrhat jedno obočí tlustší, než to druhý a ještě k tomu taky kratší a zubatý. Pak všechno se snažím zamaskovat tužkou na obočí :D. No, nezabily byste mě být mojí kosmetičkou? Občas přemýšlím i o tom, že si to obočí radši oholím a nechám udělat permanentním make upem :D (ale to asi v případě hodně velké krize).


Linky
Na nějaké výrazné vrchní linky (chápejte tlusté a extravagantní) jsem nikdy nebyla, za to ty ve stylu 30. let, tak ty fakt můžu. Moje pokusy o krásné linky ztroskotají pokaždé na několika stálých chybách: neumím prostě udělat tenkou linku, pokud se to ovšem povede, tak linka je tak křivá, že by ji v pohodě mohla zastoupit sinusoida a největší kámen úrazu je prosím zobáček. Ještě nikdy se mi ho nepodařilo udělat hezky ostrý tvarovaný a nedej bože stejný nebo podobný tomu na druhém oku :D. Takže, linky fakt prosím po mně nikdo nechtějte.


Řídit se něčím návodem
Jak je v této oblasti dobře známo, co sedí mně, nemusí sedět tobě. A já to tak mám ve všem, obzvlášť v konturování. Nedávno jsem zkoušela tvarovat podle Lou z Get The Louk, ale dopadlo to naprosto tragicky, takže jak to vidím, zůstanu u své metody a nebudu riskovat, že budu vypadat buď jak panda nebo klaun.

 
Mazat si hafky každý den
Toto se zdá skoro každému zbytečnost, ale jak tak vidím starší lidi (chápejte lidi okolo 50), jak jim praskají paty, bolí je to, hnisá a teče krev, tak teda nic moc pohled. Na všechno existuje prevence a v tomto případě zní takto: mazat, mazat a mazat (+ pravidelná pedikúra). Já si na to mazání občas vzpomenu asi tak 2x - 3x do týdne, ale stejně je to málo a s pedikúrou, no to je poslední rok docela bída, ale předtím, to jsem každé tři týdny vždycky naklusala a nechala se hezky opečovávat :)

Používat víc než jeden parfém
Klasickým každoročním dárkem k Vánocům od taťky je parfém. Když dospíváte a dostanete takhle svůj první parfém, je to super, ale postupně se Vám ty parfémy začnou ve skříni množit a už to tak super není. Já se většinou upnu na jeden a ten nedám z ruky dalších x let. Načež mi ten trilion (=12) parfémů zůstává ležet ve skříni. Asi bych se měla polepšit a ty co nepoužívám vůbec nějak zlikvidovat a vrhnout se na spotřebování zbytku. Stejně to je nadlidský úkol, takže co, nechám je tam válet :D.


Střídat produkty
Snad každá slečna má své oblíbené produkty, které nechce za žádných okolností dát z ruky. Toto se mi bohužel stává pokaždé, co si koupím něco nového, automaticky to staré zahodím a vrhnu se na používání nové hračky a takhle to jde furt dokola. Někdy v listopadu jsem si řekla a dost, toto musí skončit a začala jsem se snažit, abych všechno, kde jsou nějaké zbytky, spotřebovala a vyhodila obaly a nic nesilážovala. Zbytek, pak to co mi zbylo, se teď snažím střídat, obměňovat, abych taky občas změnila vizáž a nevypadala furt stejně. Doufám, že v tomto bodu se budu zlepšovat a všechno spotřebovávat.


Zajímalo by mě, co nejde Vám... 

A taky by mě zajímalo, co nejde holkám:
Peťka z PetushBook
Lucce z JustForFun
Ew*Ednes z UNICORN

4 komentáře:

  1. ooo dík! ;) určite niečo spíšem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie linky nejdu dokonale asi nikomu :D dakujem za nominaciu sa dam do tohto tagu ;D

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek :) Jsem ráda, že nejsem v těhle problémech sama.. Ikdyž linky a trhání obočí sou asi moje dvě největší slabosti, to se asi nikdy nenaučim :D

    OdpovědětVymazat
  4. jee super článok, konečne si môžem pokukať čo je nové v blogovej sfére:) a niečo napíšem , díky za označenie :)))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)