DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 13. března 2013

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch


Ahoj všem,
Pořád mám poslední dobou pocit, že bych měla dohnat nějaké resty, hlavně ty, které se týkají blogu. Poroto tady máme další recenzi. Tuhle šikovnou věcičku musíte asi všechny zdát, protože jak se o ní tvrdí, je to hvězda ve svém oboru a kdo by přece takovou hvězdu neznal. Řeč je o legendárním rozjasňovači a korektoru v jednom od YSL.

Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch #2 Luminous Ivory 


Balení
Pro YSL je typická zlatá barva, tu zpravidla dodržuje u všech svých výrobků a proto to není ani zde výjimkou. Rozjasňovač je udělaný jako pero, takže nahoře klikáte (na černý puclík se zlatou číslovkou 2) a to Vám vždycky uvolní přímo samotný rozjasňovač. Většinou mi dvě kliknutí na kruhy pod očima, projasnění kolem nosu a rtů vystačí. Vše je jednoduché, nikde nic neteče, takže super věc.

Konzistence
Konzistence je jemná a krémová, spíše trošku tekutější. Je v ní dobře vidět přesně to, co má produkt splňovat. Má projasnit, a zakrýt kruhy pod očima, takže přesně tomu ta konzistence odpovídá. Dobře se roztírá i nanáší, nedělá čmouhy nebo tak ani nezalézá do vrásek pod očima.

Krytí a projasnění
V tomto směru bych spíše řekla, že má více projasnit a tak skrýt kruhy pod očima. Když jsem si ho koupila, trochu mě jeho efekt překvapil, ale hned jsem si na něj zvykla, takže to o něčem svědčí. Když vypadám fakt jako monstrum, nebo mám někde něco červeného pod okem a první vrstva nezakryje, tak stačí po chvilce na dané místo trochu přidat a pořád to bude vypadat přirozeně. Takže i v tomto směru je na něj spolehnutí. Jinak na zakrývání nedokonalostí opravdu není, je to opravdu rozjasňovač a korektor pod oči a ne něco hutného a extrémně krycího jako Filmstudio Barrandov Prague make up a korektor od Dermacolu (recenze zde).

Cena
  • 860 Kč/ks Sephora

Celkové hodnocení
Když to opravdu vezmu celkově, nemám tomuto výrobku vůbec co vytknout. Splňuje všechno, co nasliboval, navíc má krásné luxusní balení a já jsem s ním nadmíru spokojená, ještě jsem s žádným takovým produktem (jemu podobným) spokojená nebyla a proto si opravdu zaslouží přesně tu pověst, která kolem něj vznikla. Kdybyste se mne zeptaly, zda si ho koupím znovu, tak okamžitě bez váhání řeknu ano. Pokud se mi nějak nezmění pleť a nepřestane vyhovovat, tak ho asi opravdu koupím znovu, ale co já vím, bude jaro....





6 komentářů:

  1. Skvělá recenze. Já nad ním dlouho přemýšlím, ale trošku mě odrazuje právě cena.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud máš věrnostní kartu Marionaud, tak tam maj teď do 17. tam maj 20% slevu

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá dobre, akurát som prišla z DMka s korektorom od essence :D

    OdpovědětVymazat
  4. YSL je nejlepší. Vyzkoušela jsem různé značky, ale tato vítězí! Až na tu cenu... Ale stával už i víc!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. Musím si v nejbližší době nějaký rozjasňovač pořídit. Jen ta cena je na mě moc ... :/

    OdpovědětVymazat
  6. Kruhy pod očima mě poslední dobou hodně trápí. Práce je hodně a kvalitního spánku málo... Asi si budu muset nějaký korektor brzo pořídit ;) Ale YSL to asi nebude, je vážně hrozně drahý... Přesto moc děkuju za recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)