DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 13. dubna 2013

Janssen Organics 900 Cleansing milk

Čau kočky,
Nevím, jestli znáte kosmetiku Janssen, pokud ne, tak Vás s touto kosmetikou trochu seznámím a pak blíže s produktem, který jsem denně používala 3/4 roku. Jedná se o čistící mléko (vždycky používám mléko a vodu) z organické řady.
Janssen je kosmetika, která se používá v salonech. V ČR ji dokonce používá soudní znalkyně zabývající se kosmetikou a pak také mistryně ČR v make upu za rok 2007 a 2012 Ilona Pavlatová. Takže toto mi dalo podnět tuto kosmetiku vyzkoušet.

Článek o správném odličování ZDE.
Článek o správném čištění pleti ZDE.


Janssen Organics 900 Cleansing milk


Balení
Všechno z plastu, asi tak by se to dalo nazvat. Celá lahvička je plastová, s hezkým jemným designem. Aplikátor je klasická pumpička, jak je u mlék zvykem. Nic, co by Vás asi mělo na tomto výrobku nadchnout. Prostě taková normální věc, která rozhodně nějak do očí nebije.

Aplikace
Já vždycky mléko nanáším na mokrý tamponek, který jsem předtim vymačkala. Stačí jedna pumpička, rozetřít na tamponku a pak hurá čistit. Vetšinou mi stačil právě i jeden tamponek, takže žádné velké plýtvání se nekonalo. Navíc je mléko docela husté, takže nikde neteče.

Efekt
Popravdě, s účinností mléka jsem moc ze začátku spokojená nebyla. Přišlo mi, jakoby pleť pořádně nevyčistilo, to stejné s jejich pleťovou vodou. Musela jsem vždycky k tomu používat čistící pudr (rozmýcháte s vodou, napěníte a čistíte), abych dosáhla opravdu čisté pleti. Samozřejmě, že jsem se ještě předtím odlíčila. Když jsem pudr přestala používat, tak pleť byla taková hodně zanešená. Takže z tohoto hlediska propadák. 

Cena
  • 489 Kč/200ml

Celkové hodnocení
Vemu to hezky kolem a kolem. Balení, to mi nijak nevadí, aplikátor taky ne, ale to co výrobek předvedl, to už se mi nelíbilo. Navíc ku poměru cena/výkon, ne díky. Za stejné peníze znám lepší (dr. Belter). Navíc jsem se po něm poslendích pár měsíců začala osypávat a taky se mi začaly dělat jebáky. Jak jsem ho přestala používat, tak se mi pleť trochu uklidnila. Moje osobní zkušenost Vám radí, nekupovat .:)


Máte doma někdo něco od Janssenu? Jste s ním spokojené? :)



Připomínám GA ZDE

2 komentáře:

  1. mliecko na cistenie som este asi nikdy nepouzila, mam stale pletovu vodu na vycistenie a ked sa mi nechce vstavat z poslete pred spanim, pouzijem odlicovacie vlhke utierky, kt. mam pre tento pripad v nocnom stoliku:) Ale podla mna voda alebo mlieko su slabe na cistenie pleti, treba predtym vydrhnut ksicht s gelom v sprche.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako můj postup je: odličovač na pleť, odličovač na oči, mléko, voda, peeling/pěna/pudr, krém :)
      ale v tomto případě, to s těmato výrobkama neatačilo na čištění
      víc o čištění TADY

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)