DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 28. května 2013

Co mě poslední dobou dokáže nas*at

Čaute dámy,
Moc celých kecacích článků u mne nenajdete a mě poslední dobou vytáčí dost věcí, týkající se právě bloggerského světa. Tak by mě zajímalo, jestli Vás štve to stejné, co mě?!


Všichni recenzují to samé
Pár nejmenovaných značek se rozhodlo udělat velké tažení a zasponzorovat bloggerky. Neměla bych jim to za zlé, kdyby to udělaly v rozumné míře a ne tak, že to až začne lézt krkem či dokonce některé úplně odradí od nákupu produktu. Nebo v tom horším případě, že je velký boom např. Tangle Teezer, Sleek, MUA aj. značek. Ano, ráda, si o tom přečtu, ale jednou či max 3x ne 20x.

Čtení jen těch nejznámější bloggerek
Když já začínala sledovat bloggerský svět, samozřejmě jsem začínala u těch nejznámějších českých bloggerek. Mám je ráda, jsou fajn. Ale když se začne někdo odkazovat jen na ně, začínám přemýšlet o tom, jaký ten člověk má vůbec rozhled a zda je jeho názor plnohodnotný. Neříkám, že je špatně se na ně odkazovat, to vůbec, ale chce to i číst něco jiného. Jinak totiž nebudeme mluvit o jiných zajímavých věcech.

Lidé, co nemají soudnost
To, na co koukám snad každý den. Myslím, že lidem chybí odstup a pohled nad věcí. Nedávno jsem se koukala na Nákupné maniačky a docela mě vyděsily některé slečny/paní. Myslím, že by se všichni měli na sebe koukat i z pohledu toho druhého (např. oblékání) a vynechat nelichotivý výstřih po kolena, miniskuni takovou, že z ní lezou kalhotky (na diskotéku možná, na den do restaurace, prosím ne).

Anonymní komentáře u kohokoliv na blogu
Jakmile vidím slovo anonymní někde mezi komentáři, mám pocit, že to nevěstí nic dobrého. Taky ve většině případů ne (sláva a čest těm, hodným!!), nechápu, jak někdo může být tak zlý a v lepším případě i vypatlaný.

Lidé typu brouk Pytlík
Někde si někdo něco přečte a pak dělá chytrého. Ano, asi holka, která byla na školení a o dané problematice něco ví, tak má právo mluvit, ale někdo, kdo plácá nesmysly a nedají se mu vymluvit., to opravdu ze srdce nesnáším. A tohle se mi stává dost často. (článek o podobné problematice je na pořadníku)

Úplná neexistence soukromí bloggerky
Co to sakra je, všichni si myslí, že ví o bloggerce všechno. Že když bloggerka něco málo o sobě prozradí, tak se toho vždycky všichni chytají a pak chodí sprosté anonymy? Tohle mi fakt nejde na mozek. Navíc, bych se nedivila, kdyby pak měla velice úspěšná bloggerka i stalkery (pronásledovatele), kteří by ji honili jak celebritu. Proboha, lidi, nechte je taky dýchat!

Váha
Tu jak vidím, hned mám depresi. Vyhýbám se jí obloukem, ale hodlám s tím také něco začít dělat. Od včerejška jsem najela na můj na míru sestavený jídelníček a cvičení! Držte mi palce... A ano, u mne se žádné cvičení s Jillian nekoná, nevím, co to všichni s ní mají. Doufám, že tahle móda opadne stejně brzo ocvočkované věci, jinak z toho zešílím.


Tento článek nemá v úmyslu někoho poškodit, urazit!! Děkuji za pochopení

A co štve Vás?? :)

6 komentářů:

  1. moc pěkně napsané, málo lidí v dnešní době ( a hlavně v blogerském světě ) takhle dají najevo
    svůj upřímný názor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, moc si toho cením. Bála jsem se, že někoho tím naštvu :)

      Vymazat
  2. S mnoha body se s tebou shodnu, to zase ne že ne!

    OdpovědětVymazat
  3. Taktiež neznášam, keď niektorí recenzujú to isté a keď sa niekto podpíše ako anonym -_-"

    giveaway :) → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-httpswwwsilverag.html

    OdpovědětVymazat
  4. je super, že dáváš najevo svůj názor :)

    OdpovědětVymazat
  5. V každém bodě najdu něco, v čem se s tebou shodnu :/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)