DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 24. května 2013

Recenze: Dior Rouge #459 Charnelle

Ahoj všichni a vítejte zpět!
Je to asi měsíc, co jsem napsala poslední článek a můžu Vám říct, že mi to hodně chybělo! Na FB jsem dala možnost odhlasovat si typ come back článku. Vítězku GA už znáte a proto je za hodno, se už pustit do slibované recenze na dekorativní produkt.
Poslední dobou jsem si hodně začala ujíždět na nude a růžových rtěnkách (v zimě zas jiná než tmavě vínová, tmavě hnědá pro mne nepřipadala v úvahu). Seznámím Vás proto se rtěnkou, kterou naprosto zbožňuju, a je jednou z mých současně nejoblíbenějších.


Dior Rouge #459 Charnelle


Konzistence
Rouge Dior jsou krémové rtěnky v nádherných sytých tónech, které díky své jemné máslové konzistenci si zamilujete. Tohle už je moje třetí Rouge Dior, kterou mám doma a se všema jsem nadmíru spokojená a nedám na ně dopustit. Stejně jako ty před ní, jsem si i nový přírůstek do této malé rodinky zamilovala a nosím ji skoro každý den.

Barva
Barva je nude růžovo-hnědá s podtónem do oranžova. Nic podobného jsem ještě nikde neviděla, možná trochu podobné jsou Rouge Volputé od YSL, které ovšem ale jsou spíše barvou na rty a nejsou tak krémové. Barevně rtěnka je naprosto super, když se nechcete moc malovat a jen zvýraznit rty a dát jim trochu jiný nádech a oživit tím třeba nějakou jednobarevnou košili.




Výdrž
S výdrží u této rtěnky nemám nikdy problém, vydrží mi tak cca 4-5 hodin, záleží na tom, jak moc si olizuji rty, jím a piju. Díky její konzistenci není super trvanlivá, ale vydrží prostě méně. Za to rty jsou celou dobu krásně hebké hydratované a rtěnka nedělá žmolky, takže celou dobu drží svoji krémovitou konzistenci.

Cena
  • 990 Kč/ks Sephora

Celkové shrnutí
Nebýt mých slev v Sephoře, tak rtěnky začnu objednávat asi v Německu, pač jsou ceny v českých parfumerkách trochu více (mírně řečeno nasazené). Od této rtěnky už jsem měla jistá očekávání, ta splnila na jedničku a já jsem s ní opět spokojen. Je to taková ta věrná společnice do kabelky, která se hodí skoro ke všemu, je pigmentovaná, má super konzistenci, výdrž i jemný hydratační účinek. Za mne tato rtěnka rozhodně ano!

Tak co na tuto rtěnku říkáte? Líbí se Vám? Máte ji doma? Nebo o ní už uvažujete?
Detjte mi určitě vědět! :)



4 komentáře:

  1. to je tak krásná barvička! škoda, že je to docela dost drahý výrobek :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V zahraničních eshopech se dá určitě sehnat levněji a pak také ebay ;)

      Vymazat
  2. Vypadá moc hezky, až budu mít zbytečný litr a nebude mi líto ho vyhodit za rtěnku. Jdu do ní :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Presne takéto farby ružov mám rada, aj tá konzistencia sa mi páči.
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)