DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 7. června 2013

Burjois Rouge Edition Rose Néon #12

Ahoj všichni,
A je tu zase jedna rtěnková recenze, to že hodně bloggerek tuto rtěnku vlastní, není žádným tajemstvím, ale co se mi zdálo, že chybí, je o ní recenze. Tak se na to rovnou vrhneme...

Burjois Rouge Edition Rose Néon #12



Balení
Jak už to tak většinou je, tak černou se nejlépe zavděčíte. Lesklý černý plast s nápisem Rouge edition, je malinko nápadný (rtěnku poznáte hned a to díky barevnému spodku), ale víčko se mi zdá méně kvalitní. Víčko a plast na něm použitý je velice tenký, takže bacha na neopatrné zacházení, mohl by totiž prasknout.


Konzistence
Rtěnka je hodně krémová a také hustá. Díky tomu úplně nevysušuje a drží tvar. Není problém ji nosit celý den, hezky totiž bude hydratovat a neutvoří šupiny. Tato konzistence mi vyhovuje, mám ráda hodně krémové rtěnky, ke kterým nepotřebujete konturku.

Barva, efekt a výdrž
Můžu říct perfektní barva na léto, ale opravdu perfektní. Hezky šťavnatá růžová, u které se trochu dá manipulovat s barvou. Na podkladu s make upem vypadá více neonově, pokud ji dáte na rty bez podkladu, tak je spíše tlumená, pokud prosvětlíte rty bílou tužkou, tak se s ní také dají dělat divy. Vydrží docela dlouho nějaké 3-4h, pak se začne ztrácet a trochu zůstávat ve vráskách, ale protože je výrazná, tak ji stejně do té doby přetřete, abyste měli furt pěknou pusinku. 

Cena
  • cca 300Kč
Celkové hodnocení
Začneme balením, to má své plusy i mínusy, líbí se mi pěkně barevný spodek, že poznám rtěnku, ale zase se mi nelíbí křehký plast, ze kterého je vyrobeno víčko. Konzistenčně je super krémová a skvěle kryje, co se mi však nelíbí je barva, pokaždé si chytá trochu jinak a mohla by působit víc křiklavě. Navíc taky by mohla déle vydržet a ne se skoro hned se ztrácet.
Celkový verdikt, barva super, konzistence taky, balení dostává 5/10 to stejné výdrž, znovu bych si ji asi nekoupila, přece jen bych se asi snažila najít něco víc dlouhotrvajícího.


Ty, které mají tuto rtěnku doma, máte ji rády, nosíte ji? Nebo co Vám na ní vadí? Nebo si ji teprve chcete pořídit?


13 komentářů:

  1. A není v tom spodku ještě lesk? To tak bývá...
    a jinak mi chybí fotka na rtech :-/

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fotky na rtech sou problém, protože mám blbé světlo v celém bytě - je to jako krypta a ještě jsem nepřišla na to, jak vyfotit rty, aby to nějak vypadalo, ale fotku někde mám, jen ju nemůžu najít :D
      nn, lesk na spodku není

      Vymazat
  2. vypadá skvěle, moc se mi líbí ta barvička a obal je rozhodně moc povedený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo, až na to, že by mohl být kvalitnější plast, jinak super

      Vymazat
  3. Barva je super, rozhodovala jsem se mezi touto a Fraise remix, kterou jsem nakonec poridila a nemohu si stezovat :) mne vyhovuje, mozna ano s tou vydrzi, mohla by vydrzet jeste dele, ale zase ty plusy za konzistenci a za to jaka je na rtech tu vydrz za me schova :)

    OdpovědětVymazat
  4. Žádnou rtěnku od Bourjois nemám, ale chystám se :) Hodně se mi líbí tenhle odstín!

    OdpovědětVymazat
  5. Burjois nemám, ale tato je krásná... že bych pořídila ?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)