DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 10. června 2013

NARS báze pod make up pro sušší/normální pleť

Ahoj dámy, 
Je pondělí (nesnáším pondělí, zase týden) a už dávno jsem Vám slíbila recenzi na bázi pod make up od Nars. Tuto bázi jsem si koupila s tím, že by mohla nahradit mou milovanou od Guerlaina, tak uvidíme, jak to dopadlo...


NARS make up Multi-Protect Primer SPF 30/PA+++



Balení
Černá krabička, z kvalitního papíru zaručuje v tomto případě to, že se do ní nebude moci dostat, ale to nevadí, alespoň víte, že se do ní nikdo jiný, kromě Vás, neodbýval. Jinak je primer balen v klasické tubičce, matný plast, je dost silný, ale zároveň i měkký, takže jde lehce zmáčknout. Zavírání, taková klasika, je pevné, takže velké plus. Když spadne na zem, tak se jen tak neulomí.


Konzistence
Tento primer neobsahuje olej, takže je velmi lehký s trochou jakoby gelové konzistence, dobře se roztírá a taky vsakuje. Nenechává za sebou nic mastného, jen se mi zdá, že malinko lepí (i po vsáknutí).

Efekt
Báze má zařídit to, aby se make up neroztékal a vydržel déle v původním stavu, tak jak ho nanesete. Pokožku Vám hezky zmatní, malinko i vysuší (ale to jen nepatrně) a má tak připravit pleť na nanášení make upu. Ten se nanáší docela dobře, ani nijak moc nečmouhuje, ale bohužel, životnost moc neprodlouží a rozmazává se docela dost.

Cena
  • cca 700 Kč/ks [Sephora]

Celkové hodnocení
Když vezmu v potaz cenu a to, co jsem od něj očekávala, tak je to pro mne propadák. Docela nerada ho používám a mám problém ho vypotřebovat a to se opravdu snažím! Make up se stejně roteče, takže efekt má skoro nulový. Co se mi líbí je to, že je oil free a moc nezatěžuje pleť. Sice moje Guerlain perličky (báze) - recenze ZDE, jsou dražší, ale plní 2x lepší úkol a když se vyhmátnu i slevu, tak ta cena není tak šílená. Celkový verdikt, NARS bázi už nikdy víc.


Jak se Vám tato báze líbí? Máte ji doma, nebo máte její kolegyni pro mastnou pleť? Uvažujete, že si ji koupíte?



Jde vidět, že po rozetření se pleť malinko leskne -> trochu lepí  a to je vsáklý na 100%

3 komentáře:

  1. no, tak tu bych si teda nekoupila... za tu cenu je to fakt děs...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky ne, ale teď nevim, co s ní mam jako udělat :D

      Vymazat
  2. ja jsem treba s tou bazi velice spokojena :-)
    Theresa Matejicna

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)