DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 27. června 2013

Ola la and Time of crisis

Ahoj kočky,
Asi jste si už všimly, že poslední dobou je to s mým blogem na štíru. Ne že by se mi nechtělo psát, to vůbec. Psaní miluju, ale jaksi docházejí nápady. Krom recenzí momentálně nemám co blogu navíc přinést a tak se mi nezdá úplně vhodné psát prakticky o ničem. Tak doufám, že to pochopíte a povíte mi Váš lék na krizi. Čím doplňujete nápady na články Vy?
Nebojte s blogem pokračuji, mám pro Vás nachystanou tunu recenzí, ale prostě chci tomu dát i trochu šťávu. Proto bych se Vás chtěla zeptat, chtěly byste třeba i recepty na pečení? Nebo pokud jsou nějaká specifická přání, ráda se na ně podívám. :)


Ale teď už k věci, všichni moc dobře znají novou kolekci od Lancome od Albera Elbaze. Ani já neodolala, a protože mám prodloužené řasy, tak jsem samozřejmě nesáhla po řasenkách, ale po stínech. Mono stíny se mi v této kolekci zdály trochu nuda (možná se ale ještě vrátím pro ten růžový), ale za to ty paletky mi přišly hodně zajímavé. Navíc v Marionnaud dávali zdarma ke koupi dvou produktů z této kolekce zrcátko (taky od Albera) a slevu 20%, takže jsem lovila a ulovila...

Tady máte preview, než budou články s recenzemi...



 paletka se srdíčkovým obalem


paletka s hvězdičkovým obalem





Tak, máte tedy nějaké nápady, tipy a rady??
Jak se Vám líbí stíny v paletkách? :)

4 komentáře:

  1. Tesim sa na recenziu, paletky vyzeraju dobre, ale na moj vkus nemuseli byt s farbami az taki monotematicki :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ty barvy trochu zkoumala a vypadá to, že je to x paletek smíchaných dohromady (vždycky ta jedna), což se mi dost líbí. Sice to není nějakej odvaz, ale ty barvy k sobě nádherně ladí a modrou na večer a šedo-hnědou na den... nedá se koupit nic, co by bylo na nic a nepoužitelný, což je fajn, vzhledem k ceně :)

      Vymazat
  2. Já nevím, mě vždycky něco napadne a je to. Ale občas už taky nevím;) tak co třeba new in, nějaký listy (wish, need, must have...) nebo třeba o cestování. Taky můžeš udělat nějaký tag nebo sepsat nějký seznam (co máš ráda, co chceš, sny, věci..cokoli) nebo napiš o filmu co jsi naposledy viděla. Zkus si třeba prosurfovat web a třeba tě něco napadne. Třeba udělej seznam internetových obchodů s oblečením, můžeš je třeba oznámkovat. To by se mi líbilo. Nojo,já vím, už jsem ti toho napsal trošku mooc :D A budu ráda, když navštívíš náš blog :))
    http://www.head-up-baby.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Recepty určite áno! :) Inak tiene vyzerajú krásne, určite sa budú dobre používať :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)