DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 16. června 2013

Trio zklamání

Krásnou neděli všem,
Venku je konečně krásně, tak je ten správný čas na to, si začít užívat. Než se však na to vrhnete, mám pro Vás několik tipů, co raději nekupovat, nebo z čeho jsem byla zklamaná.


Cadimex Arganový olej 
Tato srandička prosím pěkně v Tescu stojí skoro 400,-. Paní mi tvrdila jak je super a ono doslova hov**. Používala jsem ho 3/4 roku do vlasů a že by nějaké výsledky? No to nehrozilo ani omylem. Takže jsem byla pěkně naštvaná. Jo a ještě to mělo takovou slizkou konzistenci. Takže od toho dávám ruce pryč. Tento výrobek hodnotím jako propadák ve všech směrech. Kdyby ho někdo chtěl vyzkoušet, napište, dám ho zadarmo.



Vaseline Cocoa butter cream 
K tomuhle tělovému máslu mám jen dvě připomínky. A to, že za tu cenu a na to, že je to máslo málo hydratuje a druhou vůni. Přišlo mi, že z něj cítím jen samou chemii. Ale to je hodně individuální a ne každému voní vše, co si budem povídat, Sto lidí, sto chutí, Jinak je strašně příjemný, dobře se roztírá, rychle se vsákne a kůže je po něm krásně jemná a hydratovaná. Já se musela mazat 2x za sebou, pak to mé kůži už stačilo na hydrataci. Jinak super, pro toho, kdo není sušenka a má rád kakao, jinak doporučuji! 

Fleur de Santé Honey body lotion
O tomhle krému už psala Skodulka ZDE, taky se jí moc nezamlouvalo. Já jen musím souhlasit (viz můj komentář pod jejím článkem). Krom té vůně, která mi ze začátku přišla fajn, tak se pak změnila v něco strašně chemického a já se asi i díky tomu z tohoto mléka nádherně osypala ekzémem. Takže u mne značka Fleur de Santé skončila na dobro. Opět jsem měla s mlékem problém, že málo hydratovalo a taky to jejich balení. Z pumpičky jsem byla nadšená do chvíle, dokud jsem se nedostala skoro na dno. To se pak stalo nadlidským úkolem něco z té lahvičky dostat. Takže za mne opět NE a to hlavně, když máte suchou a citlivou kůži.

Máte nějaký z těchto tří produktů doma? Jaký na ně máte názor Vy?

12 komentářů:

  1. Ani s jednou věcí nemám zkušenosti... a jak vidím, tak je to i dobře :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. ani jeden produkt nemám a jediné co by možná mohla stát za vyzkoušení je to tělové máslo, ale ani to bych si asi nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ho koupila protože to bylo hodně vychvalovaný na suchou kůži, ale nechápu proč. Je to spíš pro normální.

      Vymazat
  3. Na arganovy olej som citala doteraz vyhradne pozitivne reakcie, ale to nie je cisty 100% olej, ci? Podobnu skusenost mam s macadamian natural oil, pre mna absolutny prepadak...

    OdpovědětVymazat
  4. Ehm, no k tomu tělovému mléku jsem řekla už dost.. :D ale já se po tom osypat, jako se to stalo Tobě, tak ho vyhodím z okna :D Jinak děkuji za link, je to milé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No letělo hned po nafocení na blog :D
      nemáš vůbec zač ;)

      Vymazat
  5. Ja jsem doma mela to kakaove telove maslo a nijak zvlast mi nevadilo. Hydratovalo na muj vkus celkem obstojne (jsem ekzematik se suchou pokozkou, takze za ucinnou hydrataci povazuji stav po pouziti teloveho oleje :)) a ani vune mi neprisla nijak chemicka. Prekvapilo me ale, ze jsem z nej citila jakoby rum :D
    Jenom nevim, jestli nahodou nemas prehozene fotografie, to telove maslo bylo spise do hneda, cemuz odpovida ta treti fotka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, není to přehozené ;)
      to třetí je žluté stejně jako ten krém od Fleur de Santé

      Vymazat
  6. Já arganový olej používala na promaštění kůžičky kolem nehtů, ale do vlasů by mě nenapadlo ho dát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bývá jednou z hlavních součástí vlasových olejů, ale tenhle se mi zdál extrémě nekvalitní

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)