DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 3. července 2013

Červnový blobox s Lucinkou

Ahoj dámy,
Tak co jak si užíváte léta? Já ho zatím trávím v práci za počítačem a mými věrnými parťáky jsou faktura, příjemka, výdejka a podklady k objednávce. Občas mi až z toho přecházejí oči :D. No nebudu si stěžovat, zas tak hrozné to není, jen monotónní.
Kdo sledujte blog Belly (World by Bella), tak víte, že uspořádala další kolo jejího slavného Bloboxu. Samozřejmě já u toho nesměla chybět a přidělila mi za parťačku Lucinku z blogu Moje radosti (její blog jsem znala už předtím).


Červnový box tentokrát téma neměl, za to byly určeny produkty (témata), které má obsahovat:
  • něco handmade (vlastnoručně, nebo třeba z Fleru?)
  • něco modré (modré z nebe nebo třeba modrá knížka?) 
  • něco přírodní (kosmetika či něco ze dřeva?) 
  • něco třpytivé (diamant nebo zrcadlo?)  
  • něco oblíbeného (co samy používáte, nosíte, milujete...)

Co jsem dostala tedy od Lucinky já?


zleva: deka s plameňákem, sada náušnic, obal na knížku, dřevěné srdíčko, lesk na rty, Lentilky, svíčka, sušené houby

A teď menší komentář k balíčku. Líbí se mi, jak Lucka  pojala celý balíček a nedala mi moc kosmetiky, stejně mi přijde, že jí teď mám nějak moc, takže za to jsem opravdu ráda. Navíc mi také dala všechno, co mám ráda (Lentilky po odfocení se záhadně vyprázdnily a zůstala po nich jen prázdná krabička :D) a houby zbožňuju. Z celého balíčku jsem opět velmi nadšená a celé tomu dala korunu růžička a kartička s pár slovy od Lucky.

Tímto bych jí chtěla poděkovat, že si s krabičkou dala takovou práci a udělala mi ohromnou radost. Mockrát díky!!! :)


Deka s plameňákem (oblíbené) - plameňákoidní obal na mobil mluví za vše, plameňáci jsou u mne teď v kurzu. Tuto deku jsem si chtěla sama kupovat, tak mam ohromnou radost a Lucka mne přeběhla.
Sada náušnic - V tomto se Lucka trefila, že mám nejradši perličky a celkově menší, drobné, elegantní a přesto stylové a nadčasové náušnice. Dneska už mám jedny z nich dokonce na sobě. Výběr se jí povedl a rozšířila mi sbírku naušnic, kterých moc nemám (napočítáte na prstech jedné ruky). :D
Obal na knížku (hand-made) - hodně čtu, nejradši mám tlusté bichle (nejlíp min o 1000 stranách) a při tom se občas kniha trochu ošoupe (pokud ji nepřečtu za den/dva, jak je mým zvykem). Takže zase něco přímo pro mne.
Dřevěné srdíčko (přírodní) - skvělý doplněk ke mně do pokoje, jen mu ještě musím najít místo, ale už mám jeden tip, kam ho pověsit. Motto na něm je hezké a motivující.
Lesk na rty (třpytivá) - jeden takový už mám doma, tuším, že i ze stejné kolekce, takže přesně něco pro mne a hlavně ta barva
Lentilky (modrá) - nemusím komentovat (popadla mě žravost, jak jsem je uviděla)
Svíčka (oblíbené) - pro svíčkového maniaka není nikdy svíček dost a tato je i strašně pěkná :3
Sušené houby (přírodní) - miluju houby, tyto pochází přímo z domácích zásob (to je strašně milý a Lucka je hodná, že mi je věnovala). Plánuju si je udělat pěkně s penne a se smetanou (mňam)








A co dostala a jak je s tím spokojená Lucinka, se koukněte SEM...


(zleva: vzorečky, stíny Artdeco, Alverde 2v1 tvářenka/rtěnka, mýdlo Manufaktura, mnou vyrobený lip scrub, lak na nehty, srdíčko Swarovski, mořská houba z Manufaktury, čaj Hawajský koktejl, čokoška)


 Jak se Vám naše boxy líbí? Zúčastnily jste se někdy bloboxu? Nebo to teprve plánujete?

9 komentářů:

  1. Mě se naše boxy líbí, prosím ;-) Luci - moc moc díky, byla to super výměna! Mám radost, že máš radost, a pak mám taky radost, že mám box od tebe. Už jsem též vyrobila mega-dlouhý příspěvek u sebe na blogu! Krásné léto, hezké odpoledne, papapa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukala a jsem ráda, že jsme spokojené obě :)
      Užij si dovču!! :)

      Vymazat
  2. Vynikající nápad z boxíky. Mě by teda dostaly na kolena ty sušené houby! Houby mám ráda asi tak na tisíc různých způsobů a jezdíme si pro ně až na Slovensko a dostat jen tak celou sklenici....wow:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké boxy, nejvíce se mi líbí sada náušnic:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkně jste si s tím pohráli:) Taky bych měla radost:) Jen né z těch hub, jsem alergička;D
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj ta deka je odkial prosim ta?

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný balíčky ste si poslali :)... Ten, cos poslala Ty, se mi líbí ale o trošičku víc - nebo by se mi více hodil :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)