DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 15. července 2013

Chanel Rouge Allure #91 Séduisante

Čaute kočky, 
Poslední dobou Vás zahrnuji články spíše z pečující kosmetiky a nějak se mi zdá, že tu chybí barvy, tak se to teď pokusím napravit. Když jsem tuto rtěnku kupovala, šla jsem přímo po růžové nude barvě, která vypadá na rtech zdravě, luxusně a působí tak, jako byste žádnou rtěnku neměli. Ikdyž se může zdát, že mám rtěnek dost, tak mně pořád některé barvy chybí, tak je občas potřeba doplňovat zásoby.
Balení
Jako vždy černo zlaté balení, to celé schované v černé papírové krabičce. Popisek rtěnky najdete jak na krabičce, tak i na spodku samotné rtěnky. Také je samozřejmostí u rouge allure vyklikávací mechanismus. Tento styl otvírání mám ráda, moc nezdržuje a je to takové zvláštní a zároveň luxusní.

Výdrž a pigmentace
Rouge Allure jsou spíše hydratační rtěnky, takže zase nesmíte čekat, že vydrží 5-6h bez chybičky. Není to moje první ani poslední rtěnka toho typu (v pořadí je to už 3.) a tak jsem už měla představu, co od ní mám čekat a jsem s ní nad míru spokojená. Pigmentovaná je opravdu hodně, stačí nanést jednu vrstvu a máte velice dobré krytí, které se ještě zvýší, když už je rtěnka chvíli používaná a "setře se" ta první vrstva. Na obrázku na ruce je jedna slabounká vrstva, barva na rtech zase odpovídá spíše tomu, jakou vidíte přímo na rtěnce. Protože je spíše hydratační, tak vydrží na rtech neporušená tak 4h, víc bohužel ne.

Efekt
Jak už jsem psala nahoře, chtěla jsem něco, co mým rtům dodá šťávu, bude vypadat přirozeně (nude) a hlavně jako moje rty, aby to nevypadalo blbě, až se rtěnka setře a já ji zrovna nebudu mít po ruce (touto příležitostí chápejte nejčastěji zkoušky, nebo nějaké akce, kdy se nehodí být namalovaná). Tahle rtěnka to umí, je opravdu super a to co jsem v tomto směru po ní chtěla, zvládá na jedničku.

Cena
  • cca 850 Kč (záleží kde)

Celkové hodnocení
Co se týká balení, tak nemám co vytknout, mám ho ráda a je mi pohodlné. Teď k samotné rtěnce, mám suché rty, takže hydratační rtěnka v takovémto odstínu je pro mne základem, takže i s hydratací jsem spokojená. Barva je také super, jinak bych si ji samozřejmě nekoupila. Jen co mi malinko vadí je, že by mohla nedotčená vydržet o trochu déle, ale to ani až tak nevadí, stejně ji miluju :D. Moje doporučení je, rozhodně ano, pokud máte suché rty, tak je tato rtěnka super volbou, pokud na suché rty až tak netrpíte, její ekvivalent určitě najdete u MUFE.

Máte už nějakou Rouge Allure ve své sbírce? Jste s ní spokojené? Líbí se Vám tato barva, nebo byste si raději pořídily jinou (nebo je tahle rtěnka pro Vás tabu)?



4 komentáře:

  1. Vypadá prostě božsky, musím si podobnou konečně pořídit:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle barva mi přijde jako jedna z těch základních, co by neměla chybět žádné ženě. Tak šup šup sehnat něco podobného :) vypadá to fakt hezky na rtech

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)