DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 12. července 2013

Loréal Paris Super Liner Blackbuster

Ahoj krásky,
Víkend už je za dveřma a tak tu je páteční recenze. Na tento produkt jsem ještě recenzi nečetla, tak snad Vám pomůžu s výběrem. Předem říkám, že jsem ji nevyhrála, ale koupila za vlastní.


Balení
Vypadá jako klasický tlustý fix, ale s kosmetickým balení. Černá se zlatou, typická pro Loréal, je fajn, neurazí a působí elegantně. Na tom není co vymýšlet.  Jen co je tam navíc, je chránič toho hrotu. Na jednu stranu je to super, protože ho nezničíte a budete mít dokonalou špičku, ale na druhé, strašně špiní. Vždycky jsem od toho celá ušpiněná a než si to stačím uvědomit, mám čmouhu na nose nebo na tváři. To se mi moc nelíbí, asi by to chtělo něco, co pude líp sundat a tak se od toho nebudete moci ušpinit.

Aplikace
Jeden z důvodů, proč jsem si fixu kupovala. Stejnou fuxu jsem viděla i u Diora, ale to se mi nechtělo tolik investovat, když to ještě nemám ozkoušené, tak jsem šla po zlaté střední cestě. Zdálo se mi ideální ráno ve spěchu prostě jen sundat víčko a kreslit. Aplikace je vskutku jednoduchá, ikdyž ten hrot je trošku silnější v klidu s ním vykouzlíte tenkou linku jako vlásek nebo silnější. Není vůbec problém ani udělat ocásek. Jen je to trochu o cviku a pak je linka hotová do půl minuty.

Pigmentace a výdrž
Tuto fixu seženete pouze v černé variantě. Je opravdu černá, dobře pigmentovaná, jen trošku vodová, takže si musíte dávat pozor, abyste nanášeli rovnoměrnou vrstvu, aby Vám to pak hezky rychle zaschlo a neudělalo flek. V tomto směru opravdu nemám žádnou výtku a jsem spokojená. S čím už jsem méně spokojená, je výdrž. Přijde mi, že už po 2h jakoby slábne, že není tak intenzivní. Nedrolí se nebo tak. jen slábne. Takže ji musíte tahat s sebou v kabelce a pak znova kritická místa přejet (ocásek drží bez problémů, horší už to je u vnějšího koutku oka v ohybu). Poté, co linku znovu přejedete už se ani nehne a drží a má stejnou barvu. Odlíčit jde taky dobře, v klidu to zvládne normální odličovač (micelárku nepoužívám, takže to nevím).

Cena
  • 200 Kč/ks

Celkové hodnocení
Nápad linky ve fixe se mi líbí. Loréal má navíc hodně dobré provedení, dobře se drží v ruce, jen by mohla být o něco delší, aby se to mně osobně líp drželo - jako štětec. Co se mi nelíbí je sundávání krytu hrotu, vždycky jsem od toho ušmudlaná a při nejlepším jen na rukou. Pigmentace je velice dobrá, co však dobré není, je výdrž. Musíte ji totiž po pár hodinách aplikovat znovu, aby pak vydržela celý den. Co vidím jako veliké plus, tak se nerozmazává a je pěkně ostrá. Nápad se mi fakt líbí a precizní linky se s ní dají vykouzlit do 3min. Tahle fixa je velice dobrá, ale není skvělá, takže pokud se mi naskytne příležitost koupě jiné (od jiné značky - nemyslím teď tu od Essence), tak do ní půjdu, ať mám s čím porovnávat.

Už máte vyzkoušeno, či teprve zkoušíte, nebo jen máte doma? Plánujete pořídit?







8 komentářů:

  1. Linky ve fixu jsem vždycky chtěla vyzkoušet, ale ne od Essence, konečně je dělá i jiná značka. Díky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
  2. mám je také a také mám ty od Essence a příjdou mi srovnatelné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, co jsem ty druhé zkoušela na ruku. Teď už je jen otázkou, kolik lidí si to uvědomí. :)

      Vymazat
  3. Vypadá moc pěkně...akorát by mě štvala ta výdrž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako ona vydrží, ale až po tom druhym nanesení... což je docela opruz...

      Vymazat
  4. Vypadá dobře a kdyby měla lepší výdrž, tak bych do ní i šla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi radši i rovnou nějakou lepší značku, jsem zvědavá, sli si ty dražší stojí líp :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)