DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 17. července 2013

Manufaktura houbička

Ahoj všem,
Tak nějak se mi zdá, že poslední dobou jsou u nás velkým hitem pleťové masky. Já sama už je používám několik let. Ať už jsou přírodní, klasické, plátýnkové nebo sloupávací. Normální masky jsem moc v oblibě neměla (snad jen když mi je dělala kosmetička), vždycky šly špatně dolů. Umývala jsem je pod proudem vody, pak jsem byla celá mokrá a ještě to trvalo dlouho. Tak jsem si pořídila malou přírodní houbičku.


Obecně
Tahle malá hračička, ač to moc nevypadá je mořská houba. Můžete na ni narazit všude u moře, jak ji prodávají, tam bude určitě levnější než u nás v ČR. Já si koupila malou, vajíčkovitého tvaru (aby se s ní dalo dobře zajet i pod oči). Tvar jsem vybírala tak aby mi sedl do ruky a dobře se s ní pracovalo + ten tvar vajíčka.

Použití
Celkem jednoduché, namočit a vyždímat, namočit a vyždímat. Toto opakovat dokud houbička nezměkne a pak hurá sundat masku co máte na obličeji. Prostě ji setřete, jakmile je houbička špinavá properete ji pod tekoucí vodou. Protože houbička není úplně jemňoulinká, tak se postará i o jemný peeling obličeje, takže je to takové 2 v 1. Houbička vydrží tak max 4 měsíce. Přece jen se v ní drží bakterie a dávat si tu stejnou věc třeba 6 měsíců  (ikdyž ji třeba vydrbete i šampónem) na obličej, mi nepřijde jako moc dobrý nápad, pokud si nechcete zadělat na akné.

Cena
  • cca 69 Kč v Manufaktuře (záleží na velikosti)

Celkové hodnocení
Na celé této záležitosti se mi líbí, že jde o 100% přírodní produkt. Samozřejmě v drogerii najdete a syntetické, ale ty většinou smrdí plastem a to se mně osobně moc čuchat nechce. S touhle jsem spokojená i cena je dobrá. Práci odvádí skvěle a v obchodě Vás klidně nechají si je ošahat, abyste si mohli vybrat právě tu svou. Takže můžu doporučit :)

Používáte mořské houby? Neboje to podle Vás zbytečnost? :)



3 komentáře:

  1. Naši mají z Egypta a používají normálně na tělo. Ale mě strašně smrdí. Asi jí málo ždímou mi přijde. Nevím, já jí radši nepoužívám :-D na smývání masek používám takovou žlutou, placatou kulatou - většinou mají v drogériích na stojánku spolu s houbičkama na make-up, štětcema a gumičkama do vlasů..

    Fczelkamaya

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem zabrousila k této značce na začátku měsíce, tak uvidím.. Ale voní náádherně!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem na ni v Brně koukala, ale nakonec jsem si ji nevzala. Příště neodolám :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)