DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 8. července 2013

Růžová voda Purity Vision

Ahoj kočky,
Tak jak se máte? Já už konečně dobře, netrčím doma v posteli, ale za to jsem v práci. Pro zpříjemnění pondělka (ty určitě všichni milujem) tu mám pro Vás článek o jednom z mých nejoblíbenějších fixátorů a zároveň multifunkční záležitosti v jednom.

Růžová voda Purity Vision


Jedná se o 100% růžovou vodu, která se nejčastěji používá jako fixátor make upu (moc lidí ale tento trik nezná), ale dá se také použít na čištění pleti (po odlíčení) nebo také na obklady očí (když si třeba dáváte masku).

Balení a dávkování
Jak už je patrné z obrázku, lahvička je masivní a skleněná. Díky tomu, že je broušená, tak ani neklouže v ruce, takže se dobře drží. Jediná nevýhoda je, že je těžká, ale zase na druhou stranu něco vydrží. Má klasicky rozprašovač, takže se dobře dávkuje podle potřeby (na obličej, když fixuji make up mi bohatě postačí dvě  šplíchnutí). Šplíchá rovnoměrně a dá se docela dobře i zmáčknou (nejde to nijak ztuha). Samotná voda je nažloutlé barvy, ale ve finále je prostě průhledná.

Efekt
Vyzkoušela jsem hodně fixátorů v rozprašovači, ale většina moc nepomohla. Tohle mi dalo asi nejlepší výsledek v poměru cena/kvalita/objem. Pak také tuto vodu používám ke zklidnění pleti počištění, nebo po masce a funguje docela dobře. Pleť je po ní taková pružná, má zdravou barvu, čistá, zklidněná a strašně hezky voní.

Cena
  • cca 250 Kč/100ml v DM

Celkové hodnocení
Tahle sranda stojí nějakých 250 Kč a jako fixátor se mi osvědčila na výbornou. Jediné co mi na balení vadí, je že je moc těžké, ale s tím se u skla prostě počítá (na cestování je lepší si ji do něčeho přelít - např. Sephora přepravky). Dokážu ji využít i na více způsobů což je fajn. Takže žádné zápory vlastně ani nevidím. Můžu ji rozhodně jenom doporučit, je vhodná i pro citlivou pleť (i s ekzémama), ale i pro ostatní typy pleti. Samozřejmě je víc firem, které mají v sortimentu právě růžovou vodu, ale chtěla jsem vyzkoušet nejdřív to, co je všem velmi dobře všude v ČR dostupné. Navíc vydrží dlouho, mám ji dva měsíce a ještě mi z ní skoro neubylo. Takže tak rok vydrží minimálně.

Jaké fixátory používáte Vy? Používáte i tuto růžovou vodu? Co si o tom myslíte? :) 



5 komentářů:

  1. Tak já žádné fixační vody nepoužívám, ale táto vypadá velice zajímavě:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám "fixátor" od ELFu, který je totálně naprd. S ničím jiným zkušenosti nemám, ale v podstatě mi to připadá jako zybtečnost...

    OdpovědětVymazat
  3. ja ju pouzivam uz roky (vacsinou ako toner, alebo len tak na osviezenie) a az teraz som sa dozvedela ze sa da pouzit ako fixator, dobry napad! :D

    OdpovědětVymazat
  4. O růžové vodě jsem ještě neslyšela. Ani jsem se s ní v drogérii nesetkala - asi sem nedávala moc pozor. Teď o tom popřemýšlím. Ale fixátor na makeup moc nepotřebuji - stačí mi báze pod makeup a vydrží tak dlouho jak potřebuji. A v poslední době hodně solárkuju, tak se snažím i nepoužívat makeup vůbec

    OdpovědětVymazat
  5. Neskúšala som ju zatiaľ, ale počula som, že vraj je fakt dobrá. Ja som ako fixátor make-upu dlho používala termálne vody, ale je pravda, že efekt sa nedostavil, takže som po čase prestala. Nedávno som sa ale dostala k fixátoru od Elfu, vyhrala som ho a musím uznať, že nič lepšie neexistuje, spotrebúva sa pomerne pomaličky, keď si ho nanesiem ráno tak môžem ísť hádam aj na párty, make-up s ním skrátka drží na mieste.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)