DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 31. července 2013

Toni&Guy řada pro blond vlasy

Ahoj krásky,
Dnes jsem tu konečně s novým článek z mého milovaného počítače, takže články zase hezky pomalu začnou přibývat. O značce Toni&Guy už jsem jednou psala. Byla to recenze na jejich řadu pro poškozené vlasy (článek ZDE) a dnes se pustím asi do posledního článku spojeného s touto značkou.


Toni&Guy řada pro blond vlasy



Tato řada je specializovaná na blond vlasy a tak se změnily i barvy samotných produktů, nejsou bílé, ale žluté, zlaté, nebo lehce nažloutlé. Obaly však zůstaly stejné, jen se změnila barva proužku, signalizující blond barvu.


Šampón
Klasika šampón, vlasy je jím potřeba umýt 2x, ale vlasy nejsou po něm tak šíleně vysušené, jako po tom na zničené vlasy. První umytí bylo s tímto šampónem trochu divné, než si vlasy zvykly a pak vše bylo v pohodě. Hezky pění, nemám k němu žádnou výtku. Co se mi na něm velice líbilo, je jeho barva, taková krásná zlatá s perletí, ta se prostě jen tak nevidí.

Maska
V této sekci u T&G mysleli asi i na odbarvené vlasy a tak maska není vodová, ale docela i výživná. Je míň než ta oranžová, ale stejně dobře hydratuje a vyživí vlasy. Ty po ní nejsou nijak mastné, nebo zatížené. Ovšem nedá se použít každé mytí. Ze začátku bych ji tak doporučila používat, ale jak si vlasy zvyknou na tyto produkty, tak stačí ob jedno mytí. Dobře se s ní pracuje a rozčesává a má bílou, mírně nažloutlou barvu.

Kondicionér
Asi to nejdůležitější, pokud nepoužíváte masku. Kondicionér je docela hutný, ale je ho (soudě dle mých vlasů) potřeba použít každé mytí, aby vlasy dostaly zpět to, co jim vzal šampón. Na vlasech je mi příjemný a nijak je nezatížil a to jsem ho používala každé mytí (i po masce). Vlasy se s ním dobře rozčesávají a nemám k němu výhrady.

Cena
  • opět cca 900 Kč v DM 

Celkové hodnocení
Celou řadu musím zhodnotit velmi pozitivně a mile mě překvapila svou funkčností. Jako jedna z mála řad pro blond hřívu je opravdu dobrá a vlasy jsou opravdu po ní hezké, vyživené a nevypadají jak počůraná sláma. Ale nebude to můj grál. Řada je velice dobrá, ale není skvělá. Rozhodně bych ji doporučila, ale mé oblíbené značce se prostě nevyrovná. Do téhle řady se vyplatí investovat (v DM knížce na ni občas najdete i slevu 50%) a jsem ráda, že jsem ji zkusila, ale ještě chci vyzkoušet něco jiného a pak se asi vrátit k mým oblíbencům.


Máte doma něco od Toni&Guy, nebo stále váháte s koupí? Co byste si chtěly od něj pořídit? Jste s produkty T&G spokojené?











9 komentářů:

  1. Skvělá recenze. Na tuhle značku jsem již několikrát házela očko a právě mě dost zajímalo, co od ní očekávat. Velmi mě překvapila zajímavá konzistence a celkový popis. Myslím, že neodolám a také ji vyzkouším, měj se krásně:-).
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu tato značka je docela dobrá a můžu doporučit :)

      Vymazat
  2. Moc dobrá recenze, zatím jsem se s touto značkou nesetkala:) Ale možná budu o tomto uvažovat, jen né o těch věcech na blond..:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No maj víc řad a začala se prodávat i v DM, tak se můžeš mrknout :)

      Vymazat
  3. Muzu se zeptat, jaka je tva oblibena znacka produktu na vlaasy?? :)jinak ja mam od T&G sampon a kondicioner pro jemne vlasy a sampon mi moc vyhovuje, ale ten kondicioner je na me moc tekutyy . Ale to je jen o preferencich :)...

    OdpovědětVymazat
  4. Muzu se zeptat, jake jsou tvoje oblibene produkty na vlasy? Respektive znacka, kterou zminujes v clanku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kérastase, najdeš ji snad ve všech mých vlasových postech :)

      Vymazat
    2. Děkuju podívám se :). Já jsem si teď strašně oblíbila masku od Macadamia Natur Oil a po ní mám vlásky krásně jemné a voňavé, ale už delší dobu se chystám vyzkoušet něco od Kerastase, protože na něj čtu jen chválu. Kouknu na tvé posty ať vím, co pořídit :)

      Vymazat
  5. Já furt kolem toho procházím v drogérkách a furt přemýšlím, zda koupím nebo nekoupím. Díky za recenzi :) ..Vím, že to za to stojí. Jen si ještě vybrat sadu přímo na mé vlasy

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)