DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 5. července 2013

Toni&Guy řada pro zničené/poškozené vlasy

Čaute krásky,
Je pátek, státní svátek a já ležím v posteli nemocná. Jsem bez počítače (je v opravně), tak jsem si vzala domů ntb práce. Zatím se mi tento týden sčítají jen negativa. Je hezky, já v posteli, bez svého milovaného ntb a tiše trpím, alespoň že mi zůstal exterňák s filmama. Kdyby někoho zajímalo, co u mě teď frčí, tak je to Ďábel nosí Pradu a Hanebný pancharti, ze seriálů Četnické humoresky, Hannibal. Všechno jsem viděla nejmíň 100x, ale neva, stejně ty filmy/seriály zbožňuju.
Dnes se mrkneme na vlasovou kosmetiku od Toni&Guy, která má být na zničené vlasy. Tuhle kosmetiku jsem kupovala v DM, hned jak šla do prodeje. Zrovna mi totiž došlo moje milované Kérastase a chtěla jsem zkusit něco nového. Když kupuju nějakou vlasovou kosmetiku, kupuju vždy celou řadu, protože všechny produkty by se vždy měli doplňovat (proto u mne snad nikdy neuvidíte, že míchám různé značky a řady dohromady) a dodat tak vlasům vše co potřebují.



Šampón
Každým šampónem si myju vlasy 2x, abych je dokonale zbavila nečistot. Stejně tomu bylo i u tohoto. Asi dva nebo tři týdny trvalo, než si moje vlasy na tento šampón zvykly. Ale stejně, hodně vysušuje, mi přijde a vlasy hned po umytí byly docela hrubé a jakoby ztěžklé (na složení jsem nekoukala, pač bylo stejně jako u všech výrobků přelepeno štítkem). Jinak byl fajn, žádné problémy nenastaly, docela jsem si ho oblíbila. Je vhodný na zimu.


Maska
Jedna z věcí, na které jsem velice náročná. Masku jsem zvyklá používat při každém mytí. Bohužel u této to nejde. Strašně zatěžuje vlasy a ty se pak strašně rychle mastí, jsou zplihlé a slepené. Takže s touhle hodně opatrně. Stačilo ji použít každé třetí mytí, což je sice výhoda, že moc neubyla, ale teď mi zase trčí v koupelně její zbytek. Opět musím říct, že na zimu je parádní. Vlasy opravdu nádherně vyživí. Vlasy se mi po ní hodně zpravily, ale jak říkám, každé třetí umytí.



Kondicionér 
Do třetice všeho dobrého. Jak šampon vysuší, tak tenhle kondicionér to napraví. Já ho dávala do pořádně vyždímaných vlasů, dala pořádnou vrstvu, pěkně rozčesala vlasy, doplnila kondicionér tam, kde bylo potřeba, nechala působit tak minutu a smyla. Je také velice hustý takže z vlasů neklouže a nemáte ho takou spotřebu. Nemůžu si na něj stěžovat, s šamponem jsou fakt dobrá dvojka. Doporučuji je rozhodně používat dohromady.


Cena
  • Celá řada mě vyšla na cca 900,- v DM

Celkové hodnocení
Tak to jdeme pěkně dát všechno do kupy. Výsledný efekt hodně dobrý v porovnání s cenou. Doporučila bych ho rozhodně na zimu, kdy vlasy trpí a potřebují extra výživu. To tyto přípravky opravdu umí. 3ampon jakoby všechno z vlasů vymyje a to co jim chybí pak dodá kondicionér. Pokud máte opravdu extrémně zničené vlasy, tak sáhněte i po masce. Ta je snad ta nejhutnější, kterou jsem kdy měla. Nedá se používat každé použití a tak jí málo ubývá, takže vydrží docela dlouho.
Celkem se mi ta řada i líbila, ale Kérastase, ikdyž je dražší to opět nepřekonalo, hlavně v tom, že tahle řada hodně vlasy zatěžuje a musíte je mýt častěji (každý druhý den - já jsem zvyklá tak jednou za 4 a už to mě obtěžuje).
Jak můžete vidět dole na obrázku tak uzávěry mají velice šikovně řešeny. Teda pokud je ovšem neotvíráte poprvé, jde to dost špatně (já u toho přišla o dva nehty).


Tak co dámy máte doma? Zkoušíte, nebo plánujete koupit? Jaká je vaše oblíbená řada a značka pro zničené vlasy?

3 komentáře:

  1. Já na to koukala v DMku už před nějakou dobou. Balení vypadá opravdu stylově a moderně.. Ale bohužel to složení... :( chemie mi strašně zatěžuje vlasy. Pár měsíců používám šampon od Alverde a v životě jsem neměla hezčí a zdravější vlasy.

    http://fczelkamaya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám kupon s 50% slevou na Toni and Guy a chtěla jsem si to koupit a hodně dlouho jsem nad tím přemejšlela a došla jsem k závěru že to neni zas taková úžasná věc kterou bych musela mít. Takže si to nekoupim ani s 50% slevou :-/...pěkná recenze ale nic proti ale za 900,- bych si to opravdu nekoupila ale je to věc názoru. Lu

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem od nich měla jen lak na vlasy a ten je fajn. Ale ještě pořád hledám ideální šampón, protože mě třeba zrovna Kerastase naprosto nevyhovuje. Jinak super napsané. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)