DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 5. srpna 2013

Let's play with bunny!

Čau kočky,
Jak název článku napovídá, i já jsem se zapojila do testování sprchových gelů značky Playboy. Sprchové gely jsem nepořizovala za své, ale byly mi zaslány k recenzi a tímto děkuji, za spolupráci. :) Tak snad se Vám moje názory budou zdát objektivní.




Play it sexy

Tento sprcháč jsem začala používat jako první, asi proto, že mi z těch všech nejméně voněl. Já z něj cítím chemii a pak takovou tu klasickou vůni sprcháčů. Ničím mě neohromil. Co se týče mycích schopností, tak ty zvládl na jedničku, dobře se s ním mydlí a máte pocit, že jste umytá, takže žádné výhrady kromě vůně.


Play it spicy
Můj nejoblíbenější kousek z celé kolekce. Padl mi jako první do oka svým obalem a když jsem ho očuchala, nebylo co řešit. Hned jsem věděla, že to bude top. Jeho vůně je kořeněná, lehce pánská, což zbožňuju. Jsem s ním spokojená asi nejvíc ze všech.


Play it rock
Pod jeho názvem jsem si prvně představila něco ostrého a šťavnatého a nebyla jsem daleko od pravdy, mycí schopnosti má stejné, jako jsem už popisovala nahoře, takže se rozepisovat o nich nebudu. Jeho vůně je opravdu taková šťavnatá, trochu ostrá a lehce hozená do pánska, což mám ráda a byla jsem s ním spokojená.



Play it pin up
Tento kousek jsem testovala jako poslední a to jen proto, že mě zaujal jeho název. Voní sladce a zároveň po květinkách. Já v něm cítím trochu takovou divokost a asi je to divný, ale zase něco pánského, což je u mne jedině plus. Mydlilo se s ním dobře, na to že je krémový, tak jsem s ním spokojená a užívám si ho do poslední kapičky.



Playboy VIP
Další na mne až moc chemická varianta sprcháčů. Žlutá barva mi přijde zajímavá a je pro mne i atraktivní, stejně jako jeho název, ale to je asi to nejvíc, co mi na něm učarovalo. Ne že by byl nějak špatný, voní hezky květinkově, ale já v něm cítím trochu chemie, navíc se mi špatně roztíral, takže proto se neřadí mezi top.

Play it lovely
Jako poslední tu mám něžnou verzi s názvem Lovely. Je opravdu něžná, tak jak je na něm napsáno, cítím z něj květiny a trochu citrusy. Přesto je ale takový jemný. Na to, že je krémový, se mi sním, pracovalo opravdu dobře a zařadil se mezi mé oblíbence z této řady. 



Žebříček:
  1. Play it spicy
  2. Play it pin up
  3. Play it lovely
  4. Playboy VIP
  5. Play it rock
  6. Play it sexy

Zaujaly Vás některé sprcháče od Playboye, nebo už je dávno doma používáte? Pro mne byly takovým milým spestřením (používala jsem jenom Dove).

8 komentářů:

  1. Ve sprchacich se moc nevyzivam, vetsinou chnapnu neco od balei :).. Ale ten sprchac play it spicy bych rada vyzkousela. Tak az dodelam tech nekolik co mam rozpatlanych:D, tak ho asi vyzkousim =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky teď tučnou zásobu, ale spicy asi zařadím jakou svou stálici :)

      Vymazat
  2. Všechny vypadají velmi lákavě, teď jaký si vybrat:-). Já se nyní zamilovala do Happy time od Nivea. Myslím však, že dalším sprchovým gelem, který si pořídím bude nějaký právě nějaký z těchto, super recenze.
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že na sprcháčích není co zkazit, brala bych je všechny :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  4. Mají nádherné obaly! Ale mně moc vůně od Playboye nevoní, ale ty květinové verze bych nejspíš zkusila =).

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Luci,
    toto je ten nejúžasnější blog, hrozně ráda si pročítám a prohlížím tvé příspěvky a videa.
    Kamarádka mi říkala, že jednu chvilku jsi závodně tančila, no a víš já mám takový problém. Když jdeme s kamarádkami na nějakou discotéku, připádám si oproti všem holkám hrozně prkenná. Moc by mi pomohlo, kdyby jsi natočila nějaké video, jak se správně hýbat na hudbu.
    Děkuji za tvůj čas a ať jsi nadále úspěšná v blogování jako doposud :)

    -Simi

    OdpovědětVymazat
  6. Zkusím očmuchat v drogérce a uvidím :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)